Tik tak! Hier koop je echt supertoffe designklokken

Door Allan Vos 12 juni 2018

In het Makerskwartier in de Haagse Boekhorststraat zit sinds kort een nieuwe creatieve hotspot. De hippe handgemaakte klokken van ontwerper Arjan Ros verkoopt hij zelf vanuit deze nieuwe winkel.

In het Makerskwartier is altijd wat te beleven. Winkels vol creatievelingen en ontwerpers schieten er als paddenstoelen uit de grond. De winkeltjes hebben allemaal hun eigen sfeer en er worden producten verkocht die je eigenlijk nergens anders kunt vinden. Een unieke straat in Den Haag dus.

Kloq Klok

Vorige week opende de nieuwste winkel daar de deuren: KLOQ. Hier worden de hippe klokken van ontwerper Arjen Ros verkocht. Als zoon van een horlogemaker groeide Arjan op tussen de uurwerken. Vol inspiratie nam hij eens een oude klok mee uit het magazijn van zijn vader om er iets gaafs van te maken. Na veel schuren, schaven, verven en knutselen was daar zijn grote trots: de eerste KLOQ. Inmiddels worden de klokken professioneel en met de hand gemaakt.

Neem hier zeker eens een kijkje. Een kleine KLOQ kost € 179,00 en een grote € 239,00.

Facebook Kloq

Kloq Store winkelen

Nu gesloten12:00 - 17:00

Boekhorststraat 161, Den Haag

Bekijk meer:winkelen
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.

adv.