Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Rustig (kerst)inkopen doen? In deze Haagse wijk vind je de meest toffe cadeaus

Aangeboden door Vereniging BIZ Zeeheldenkwartier 28 november 2020
Het Zeeheldenkwartier is relatief rustig, het barst van de meest originele en authentieke winkels en ook voor een lekker hapje of drankje to go zit je er goed. En wist je dat de winkels van Zeeheldenkwartier ook digitaal zijn? Zo winkel je net zo lokaal: hier alvast wat inspiratie!
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Als je ergens relaxed kan winkelen dit feestseizoen is het wel in het Zeeheldenkwartier. Ondanks de stijgende populariteit en overvloed aan leuke adresjes is het er nooit te druk, maar altijd gezellig. En dan er is ook nog die prachtige kerstboom die op het Prins Hendrikplein staat te stralen. Redenen genoeg om er eens een kijkje te nemen, maar neem vooral een grote boodschappentas mee 😄.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Ook voor de mooiste accessoires kun je terecht bij Sugar & Spice!

Inspiratie opdoen

Want je gaat in het Zeeheldenkwartier niet alleen heel veel inspiratie opdoen, je wordt ook hebberig van al die fijne spulletjes. Of het nou voor jezelf, je interieur, je kinderen of voor je beste vriend(in) is. Check de volgende pagina’s maar!

Eén groot openlucht warenhuis

Neem bijvoorbeeld alle mode- en vintage kledingwinkels in en rondom de Prins Hendrikstraat en Zoutmanstraat, waar je nu je feestjurk of warme winterjas kunt scoren. Het is er net één groot openlucht warenhuis.

Ga bijvoorbeeld naar Bij Priester, met een kledingabonnement heb je iedere week iets nieuws. Bij Little Green Shop hebben ze niet alleen de mooiste planten en plantenbakken maar ook een paar rekken met mooie vintage kleding. Wil je je kind of neefje iets cadeau geven? Bij Achtung Baby en Elvis en Otis vind je de meest vrolijke outfits.

Ga voor handgemaakte (kinder)cadeaus van Achtung Baby
Barro en Zoë van Little Green Shop zijn geboren met groene vingers. Foto: indebuurt

Alles-onder-één dak

Of wat dacht je van een heerlijke massage of massagebon (zijn we allemaal wel aan toe toch?) van Massage Sense. Wil je alles in één winkel kunnen vinden? Ga naar Sugar & Spice, die liefgekleurde winkel. Van kleding tot toiletspullen en van interieurspullen tot snoep, je vindt het hier allemaal.

Smullen bij Sugar & Spice
Een massagebon van Sense: wie is er nou niet toe aan zo'n heerlijke massage?

Alles op een rij

Hieronder nog even een selectie van toffe winkels in het Zeeheldenkwartier:

Tekst gaat verder onder de foto’s 

Ga voor handgemaakte (kinder)cadeaus van Achtung Baby
Bijzondere verlichting bij Watt Design
Heerlijke cadeaus bij Sevenster...
Prachtig brocante servies bij Engelien
Bij WNKL vind je het meest schattige speelgoed!
Handgemaakt houten speelgoed van Elvis en Otis
Alles om zen van te worden bij Yogisha
Smullen bij Sugar & Spice
Ook voor de mooiste accessoires kun je terecht bij Sugar & Spice!
Een massagebon van Sense: wie is er nou niet toe aan zo'n heerlijke massage?
Zoë van Little Green Shop heeft vintage kleding én de mooiste planten en potten voor je. Foto: indebuurt
De adventskalender van Gastropub Van Kinsbergen: bijzonder!

Kerstsfeer

In de woonwinkels, van design tot brocante, vind je precies dàt wat jouw huis of home office helemaal afmaakt. Zoek je natuurlijke, unieke, verrassende decoratie voor de perfecte kerstsfeer? Bij bovenstaande adresjes vind je vást een leuk Sinterklaas- of kerstcadeau.

En de gezelligheid halen we dit jaar gewoon in huis natuurlijk. Zat traiteurs en horeca- en wijnspeciaalzaken in het Zeeheldenkwartier. Leuk: Gastropub van Kinsbergen heeft een speciale bier adventskalender gemaakt. Ben jij een echte fan van het Zeeheldenkwartier? Dan kun je hier ook de I love Zeeheldenkwartier-mok kopen of de Zeeheldenkwartier-kerstbal. Merry christmas! 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vereniging BIZ Zeeheldenkwartier. Meer over Vereniging BIZ Zeeheldenkwartier ontdekken?

Vereniging BIZ Zeeheldenkwartier

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.