Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Paagman is véél meer dan alleen een boekenwinkel: dit wil je weten!

Aangeboden door Paagman Frederik Hendriklaan 29 oktober 2019

De leukste, gaafste, grootste boekenwinkel van Den Haag? Daar hoef je geen twee keer over na te denken: Paagman. Er zijn een aantal zaken die je misschien nog niet weet over de boekenzaak, maar die wel erg leuk zijn om te weten. Wij delen het met je, uiteraard 😉

Paagman staat bekend als de ‘huiskamer van Den Haag’ en je kunt er voor véél meer terecht dan alleen het kopen van een boek. Wist je dat er een heleboel leuke events georganiseerd worden bijvoorbeeld, die allemaal  gratis toegankelijk zijn? En dat ze een gigantische vierde vestiging gaan openen in Westfield Mall of The Netherlands? Zo is er altijd een Paagman bij jou in de buurt en daar worden boekenwurmen (zoals wij) heel erg blij van!

Paagman Frederik Hendriklaan | Beeld: Paagman

Toffe events

Wist je dat Paagman wekelijks toffe evenementen organiseert die je gratis (!) kunt bezoeken? Tijdens die evenementen zijn bekende auteurs en muzikanten van de partij zoals Ellen ten Damme, Herman van Veen en André Kuipers. Binnenkort staan niet de minste gasten zoals o.a. Dennis Storm op de planning en er komt ook nog een leuke Foodmarket aan. Klik hier om gelijk alle aankomende evenementen te bekijken.

Paagman Lange Poten | Beeld: Paagman

Avondmaaltijd

Wist je misschien niet, maar Paagman heeft hele ruime openingstijden. Paagman op de Frederik Hendriklaan is dagelijks tot 21.00 uur geopend en Paagman in het centrum is tot 19.00 geopend. Handig als je na je werk nog een cadeautje wilt kopen of een boek moet ophalen. Heb je lekkere trek? Dan kun je op de Frederik Hendriklaan aanschuiven voor een avondmaaltijd in het Kicking Horse Café. Er is elke week een wisselend menu en met het Paagman privilege programma kun je nog sparen voor fijne korting ook! Vraag hiervoor meer informatie aan de kassa.

Paagman Lange Poten | Beeld: Paagman

Tweedehands boeken

Vind jij een tweedehands boek geen enkel probleem? Dan vind je het vast leuk om te weten dat ze bij Paagman ook een grote collectie tweedehands boeken en muziekstukken aanbieden. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Bestel jouw favoriete boek of kantoorartikel dan net zo makkelijk online. Paagman werkt met een same day delivery principe waardoor jij jouw artikel dezelfde dag nog binnen hebt! Je kunt zelfs een gesigneerd boek bestellen. Hoe gaaf is dat?

Benieuwd naar Paagman? Neem eens een kijkje op de website en schuif bij één van de leuke evenementen aan! 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Paagman Frederik Hendriklaan. Meer over Paagman Frederik Hendriklaan ontdekken?

Paagman Frederik Hendriklaan boekhandels

Geopend09:00 - 21:00

Frederik Hendriklaan 217, Den Haag

Bekijk meer:boekhandels

adv.