Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Opheffingsuitverkoop is begonnen: Het is ineens wél druk bij Hudson’s Bay

Door Joyce Hoogland 7 oktober 2019

Zelfs op zaterdagen, waarop de Grote Marktstraat zwart ziet van de mensen, was het niet druk bij warenhuis Hudson’s Bay. Dat was afgelopen weekend wel anders. De grote opheffingsuitverkoop is namelijk begonnen. 

Op de ramen van het filiaal in Den Haag zijn grote stickers geplakt met daarop ‘korting tot 50%’. Maar volgens veel klanten viel dat tegen. Het ging meestal om 10 of 15% korting. Maar dat zal vast nog wel oplopen, want de uitverkoop duurt tot en met 31 december.

Uitverkoop

Alles in de winkel wordt met korting verkocht, behalve een aantal geselecteerde merken zoals Calvin Klein. Daarbij mag je spullen en kleding (gekocht na 1 oktober) niet meer ruilen.

Webshop uit de lucht

Ben je iemand die lekker makkelijk je hele herfstgarderobe online bij elkaar shopt? Dat gaat je niet meer lukken bij Hudson’s Bay. Sinds 19 september is de webshop uit de lucht. Het warenhuis steekt hun energie nu in de fysieke locaties. Let op: wil je iets terugbrengen dat je in de webshop gekocht hebt? Dat kan sinds 1 oktober alleen nog maar als het kapot is.

Ontslagvergoeding

Hudson’s Bay kwam twee jaar geleden naar Den Haag. Landelijk liep het warenhuis iets minder lekker dan verwacht. Nu is het einde voor de opvolger van de V&D toch definitief daar. Alle medewerkers die voor 1 september in dienst waren bij Hudson’s Bay krijgen een ontslagvergoeding, laat vakbond CNV weten. De medewerkers mogen onder werktijd solliciteren en ontvangen kilometervergoeding. Daarnaast organiseert Hudson’s Bay een banenmarkt.

Lees ook:

Dit vinden jullie van de sluiting van Hudson’s Bay: ‘Doe mij maar V&D!’

Afgelopen week kwam er slecht nieuws uit de Grote Marktstraat: Hudson's Bay gaat weg! Wat er in de p...
Hudson's Bay Den Haag

Het gaat toch écht gebeuren: Warenhuis Hudson’s Bay sluit de deuren

Het gaat al een tijdje niet goed met warenhuis Hudson's Bay. Vorig jaar december kregen we al te hor...

adv.