Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Opgelet: deze bouwmarkten in Den Haag zijn hartstikke dicht op tweede kerstdag

Door Joyce Hoogland 27 november 2020

Is een bezoekje aan de bouwmarkt voor jou vaste prik op tweede kerstdag? Of heb je halsoverkop nieuwe tooltjes nodig om de gourmetset aan te slingeren? Let dan even op, bij Gamma en Karwei kom je voor een dichte deur te staan.

Anders dan we gewend zijn, houden deze bouwmarkten zowel op eerste als tweede kerstdag hun deuren gesloten. Dit om hun medewerkers ook een dagje rust te gunnen. “We willen onze medewerkers hiermee een rustige kerstperiode bezorgen en de mogelijke extra toeloop naar de winkels verminderen”, liet Harm-Jan Stoter, ceo van Intergamma, moederbedrijf van beide bouwmarkten aan het AD weten.

Den Haag

De verschillende vestigingen van Gamma waaronder Dekkershoek en op Scheveningen zijn daar geen uitzondering op en ook alle vestigingen van Karwei in Den Haag sluiten de deuren. De medewerkers kunnen hier ook lekker kerstavond gaan vieren, want in plaats van 20.00 uur is de winkel op 24 december al om 17.00 gesloten.

Planning voor pakjesavond

Nu we toch bezig zijn. Ook op pakjesavond houden de bouwmarkten er aangepaste openingstijden op na. Op 5 december is de Gamma van 9.00 uur tot 18.00 uur geopend, dit geldt eveneens voor de Karwei.

Lees ook:

Alle bouwmarkten in en rondom Den Haag op een rij

Is jouw tuin al helemaal zomerklaar? Ga je in het zonnetje aan de slag met een nieuwe serre? Er is i...

Doe mee aan de indebuurt kerstkaartenactie voor ouderen in Den Haag

Stel je eens voor dat je de feestdagen alleen doorbrengt. Voor veel ouderen is dit de realiteit. De ...

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.