Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Oh nee, deze kleurrijke schoenenwinkel is failliet

Door Joyce Hoogland 4 september 2019

Pf, wat is het toch lastig om in deze tijd een winkel te runnen. De een na de ander vraagt faillissement aan. Zo is gisteren ineens schoenenwinkel Noë failliet verklaard, meldt RTL Z. Je kent de winkel vast wel van pumps in alle denkbare kleuren. 

Dat de schoenenproducent uit Waalwijk (de schoenen worden in Italië gemaakt) zo’n kleurrijk assortiment heeft, kan ook juist het probleem zijn. “Het assortiment van 25 modellen in 88 kleuren doet de meeste mannen, en waarschijnlijk ook vrouwen, duizelen”, aldus curator De Koning.

Failliet

Noë begon met een schoenenwinkel in Antwerpen en heeft vanaf 2017 meerdere winkels in Nederland geopend waaronder ook in Den Haag, Amsterdam en Breda. Wat er precies met die winkels gaat gebeuren weten we nog niet.

Wij zijn de Haagse winkel even binnengelopen, de meiden leken vooral nog in shock. Zij waren blij dat ze vandaag de winkel nog konden openen, maar hebben geen idee wat hun staat te wachten.

De curator denkt dat er kansen zijn voor een doorstart: “Het is een mooi concept en als het assortiment iets wordt afgeslankt, zijn er zeker kansen.”

Lees ook:

Droevig nieuws van het shopfront: schoenenwinkel Dungelmann is failliet

Zonde zeg! Er verdwijnt misschien weer een vertrouwd gezicht uit het (winkel)straatbeeld: schoenenwi...

Nee toch! Karen Millen in Den Haag gaat sluiten

Een van de leukste damesmodezaken aan de Hoogstraat, in het centrum van Den Haag, is toch wel Karen ...

Meer over

Winkelen

adv.