Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nice! Paaskorting op interieuraccessoires bij Lasas&Loekov

Aangeboden door Lasas en Loekov 31 maart 2018

Lasas & Loekov zit midden op de Grotemarkstraat en is een bijzondere interieurwinkel. In de winkel vind je combinaties van verschillende stijlen, die zorgen voor unieke plaatjes, welke je zo zou willen verplaatsen naar je eigen woonkamer. En deze Pasen wordt het wel heel lekker om even te komen shoppen!

Wanneer je de winkel binnenloopt, tussen de twee palmbomen door, zie je door de hele winkel de Urban Jungle trend naar voren komen. Veel groen, botanische prints, natuurlijke materialen en kleuren. De planten die je overal terug ziet creëren en bijzondere sfeer.

Wil je zelf ook een Urban Jungle thuis? Lasas&Loekov geeft 5 korte tips:

  • Planten toevoegen aan je interieur zorgt natuurlijk meteen voor een botanische sfeer. Vraag advies bij bijvoorbeeld het tuincentrum welke planten het beste werken in jouw ruimte.
  • Geen groene vingers? De bijzonder producten van Spruitje Amsterdam maken het wel heel makkelijk, bijvoorbeeld de Big Brother. Een zelfvoorzienend ecosysteem die nauwelijks water nodig heeft, superhandig!
  • Prints! Voeg botanische prints toe aan je interieur, bijvoorbeeld door middel van kussens. Een mooie print of schilderij aan de wand geeft ook meteen een groot effect. Ook hebben we bijzonder behang in de winkel in de botanische sferen.
  • De kleur groen! Schilder een muurtje (of een gedeelte daarvan) in de ruimte een mooie natuurlijke tint groen. Groen past in bijna ieder interieur omdat het zo’n natuurlijke kleur is.
  • Natuurlijke materialen zoals hout, bamboo en aardewerk doen het goed in een urban jungle.

TIP! Bij Lasas&Loekov kun je tijdens de Paasdagen de leukste accessoires voor in huis scoren met 10% korting! 1e en 2e Paasdag is Lasas&Loekov van 12 tot 17 open.

 


Meer over Lasas en Loekov ontdekken?

Lasas en Loekov woonwinkels

Geopend10:00 - 18:00

Grote Marktstraat 16A, Den Haag

Bekijk meer:woonwinkels

 

adv.