Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Machteld werkt bij Siebel Juweliers: ‘Een mooi sieraad kan heel ontroerend zijn’

Aangeboden door Siebel Juweliers 13 december 2019

Bij Siebel Juweliers staat het team regelmatig met tranen in hun ogen. Waarom? Omdat het personeel de mooiste momenten van mensen mee maakt. Bijvoorbeeld als iemand de perfecte verlovingsring vindt, of het perfecte kerstcadeau. ”Een mooi sieraad kan heel ontroerend zijn.”

Je kijkt je ogen uit als je bij Siebel Juweliers binnen stapt. In de vitrines liggen de meest prachtige sieraden voor zowel de grote als de kleine portemonnee. Je kunt hier zelfs je eigen trouwring ontwerpen en (gratis!) laten graveren. De tweede trouwring is zelfs helemaal gratis. Gave actie toch?  ”We kunnen alles aanpassen, kleur, dikte, het aantal stenen, noem maar op. Zo heb je een trouwring die perfect bij je past”, aldus storemanager Machteld.

Siebel Juweliers op de Lange Poten – Beeld: indebuurt

Personal touch for personal moments

Maar hoe weet je wat bij jou, of bij de ander past? Daar hebben ze een slimme oplossing voor bij Siebel. ”Veel mensen vinden het lastig om een mooi kerstcadeau voor een geliefde te kiezen. Of, nog lastiger, een verlovingsring uit te zoeken. Die stress kunnen ze hier volledig laten varen.” Hoe werkt dat precies? ”We horen vaak van mensen dat we verrassende vragen stellen. We verdiepen ons in de persoon. Werkt iemand in een kinderopvang? Dan heeft een grote steen bijvoorbeeld geen zin. Zo gaan we net zo lang door tot we het perfecte cadeau of de perfecte trouwring gevonden hebben.”

Het mooiste kerstcadeau

Of je nou op zoek bent naar een sieraad in het hogere of in het lagere segment: de uitgebreide service van Siebel krijg je altijd. ”We staan bekend om onze diamanten en trouwringen maar ook voor een kleiner budget hebben we prachtige sieraden in huis. En alles wordt over-the-top ingepakt. Laatst was iemand op zoek naar een mooi kerstcadeau voor een klein budget. We zochten toen samen een paar oorbellen uit voor € 15,-. Ze vond het zo mooi ingepakt dat ze de verpakking bijna mooier vond dan het cadeau!”

Kom langs in de winkel

Zoek je een cadeau waar iemand zich écht mooi van gaat voelen? Dan moet je bij Siebel zijn. Goed nieuws: want er staan weer prachtige sieraden in de folder. Bijvoorbeeld de sieraden van Salvatore. Dit zijn handgemaakte zilveren sieraden met een laagje goud eroverheen, met echte stenen. Of ga voor een ketting met letter, deze zijn razend populair momenteel. Siebel verkoopt ook veel diamanten voor een interessante prijs.

Het enthousiaste team staat voor je klaar om een passend sieraad voor je te vinden. Siebel Juweliers heeft twee vestigingen in Den Haag: je kunt terecht bij de winkel aan de Lange Poten maar ook aan het Noordeinde. Uiteraard is het ook mogelijk om je aankopen in de webshop te doen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Siebel Juweliers. Meer over Siebel Juweliers ontdekken?

Siebel Juweliers winkelen

Geopend10:00 - 18:00

Lange Poten 9-11, Den Haag

Bekijk meer:winkelen

 

adv.