Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De 6 leukste boekwinkels van Den Haag

Door Joyce Hoogland 14 maart 2018

We zitten midden in de Boekenweek. Nog tot en met zondag 18 maart krijg je in diverse boekwinkels het boekenweekgeschenk van Griet Op de Beeck cadeau. Een goed excuus om eens naar een leuke Haagse boekhandel te gaan 😉 Om het helemaal makkelijk te maken hebben wij er een paar op een rijtje gezet.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Colette Antiquariaat

De droomplek voor de boekengek. Bij Colette antiquariaat vind je boeken, boeken en nog meer boeken. Eigenaar Jogchum de Vries kent iedere millimeter van zijn winkel en weet alles te vinden. Dus als je op zoek bent naar een speciaal exemplaar vraag het gewoon. Binnen een mum van tijd komt hij tussen de rekken vandaan met het juiste boek. Ongelofelijk maar waar. Stap eens binnen, maar pas op dat je niet verdwaalt.


Meer over Antiquariaat Colette ontdekken?

Antiquariaat Colette boekhandels

Gesloten09:00 - 18:00

Reinkenstraat 45, Den Haag

Bekijk meer:boekhandels

Klik op volgende voor boekwinkels

Paagman

Paagman centrum

Bij Paagman, aan de Frederik Hendriklaan, kun je niet alleen terecht voor boeken want je kunt er ook dineren! Kun je er zo een dagje uit van maken. Wat wij het leukste vinden van de Paagman, op de Fred en in het centrum, is dat er veel boeken over Den Haag worden verkocht. Leuke historische boeken en spannende verhalen. Klik hier voor een lijst van boeken over Den Haag.


Meer over Paagman Frederik Hendriklaan ontdekken?

Paagman Frederik Hendriklaan boekhandels

Gesloten09:00 - 21:00

Frederik Hendriklaan 217, Den Haag

Bekijk meer:boekhandels

Meer over Paagman centrum ontdekken?

Paagman centrum boekhandels

Gesloten10:00 - 21:00

Lange Poten 41, Den Haag

Bekijk meer:boekhandels

Klik op volgende voor boekwinkels

Van Stockum

Van Stockum
Van Stockum

Van Stockum boekverkopers is één van de oudste boekhandels van Den Haag en mag daarom niet in ons lijstje ontbreken. In 1833 werd de boek- en papierwinkel in Den Haag geopend. De winkel aan het Spui is een leuke plek om af te spreken met je date, want er is een shop-in-shop van Bagels en Beans. Eerst genieten van een broodje en daarna met een fijn boek naar huis. Wil je meer weten over een schrijver dan zit je hier goed. Want er zijn regelmatig lezingen.


Meer over Van Stockum ontdekken?

Van Stockum boekhandels

Gesloten08:30 - 21:00

Spui 40, Den Haag

Bekijk meer:boekhandels

Klik op volgende voor boekwinkels

The American Book Center

American Book Center
American Book Center

Aan de Lange Poten vind je een Amerikaanse boekenwinkel. Helemaal boven zijn tweedehands boeken waar echt pareltjes tussen zitten zoals een boek over Alice in Wonderland met prachtige kunstzinnige tekeningen. Ook zijn er veel dichtbundels te vinden. Het klinkt vreemd maar in deze boekwinkel kun je zelfs gratis boeken scoren. Op de balie liggen vaak een paar misdrukken. Deze kun je gratis meenemen. Het kan alleen wel voorkomen dat er een hoofdstuk twee keer instaat of ineens ondersteboven is gedrukt.


Meer over The American Book Center ontdekken?

The American Book Center boekhandels

Gesloten10:00 - 21:00

Lange Poten 23, Den Haag

Bekijk meer:boekhandels

Klik op volgende voor boekwinkels

Kinderboekenwinkel Alice in Wonderland

Foto: Alice in Wonderland

Alice in Wonderland is inmiddels al 30 jaar een begrip in Den Haag. Hier kun je kinderboeken vinden voor alle leeftijden. Daarnaast wordt er ook veel georganiseerd. Van een poppenkast tot een filmmiddag en bezoekjes van bekende schrijvers.


Meer over Alice in Wonderland ontdekken?

Alice in Wonderland speelgoedwinkels

Gesloten10:00 - 17:30

Piet Heinstraat 2, Den Haag

Bekijk meer:speelgoedwinkels

Klik op volgende voor boekwinkels

Reisboekhandel Stanley en Livingstone

Stanley & Livingstone

In deze sfeervolle authentieke winkel kun je alles vinden over elke plek op de aardbol. Als je niet op vakantie gaat kun je hier ook boeken vol prachtige reisverhalen kopen zoals de klassieker in reisliteratuur Into the wild. Ook kun je in deze winkel terecht voor prachtige landkaarten, leuk als een cadeautje of voor aan de muur. De winkel werd afgelopen jaar beroemd om de Mondriaan wereldkaart.


Meer over Stanley & Livingstone ontdekken?

Stanley & Livingstone boekhandels

Gesloten10:00 - 21:00

Schoolstraat 21, Den Haag

Bekijk meer:boekhandels

BewarenBewaren

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.