Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker struinen op de markt, wijntjes en muziek: het Trees Feest komt er weer aan

Aangeboden door Theresiastraat 2 september 2019

Live jazz-muziek, een springkussen voor de kids, een lifestylemarkt door de hele straat en overal gezellige terrasjes. Het Trees Feest komt er weer aan en we hebben er zin in! Op 13 en 14 september transformeert de Theresiastraat tot één groot feest en dit is waarom je het niet wilt missen.

Komt het Trees Feest je bekend voor? Dat kan kloppen. Het supergezellige feest is terug van weggeweest en komt groter terug dan ooit. Het feest begint al op vrijdag met een vrijdagmiddagborrel. Zaterdag wordt het feest nog groter met een lifestylemarkt over de gehele lengte van de straat! Aan de kids is natuurlijk ook gedacht, die hebben de tijd van hun leven in de Kids Area.

Vrijmibo vrijdag 13 september

Het Trees Feest start vrijdag 13 september om 15.00 uur met de vrijdagmiddagborrel. De leukste horecatoppers van de Theresiastraat zorgen voor een feestje om nooit te vergeten. Zo zijn er verschillende DJ’s, foodtrucks, live jazzmuziek en meer. Zie je jezelf al staan bij de oesterbar met een wijntje in je hand?

Beeld ter illustratie | Kreativ Events

Lifestylemarkt zaterdag 14 september

Nadat op vrijdag het weekend is ingeluid kan het feest op zaterdag pas écht beginnen. Van 11 tot en met 18.00 uur is de gehele Theresiastraat omgetoverd tot lifestyle markt, vol leuke items. Daarbij is er de hele dag muziek, zijn er foodtrucks, drankjes en zelfs de kunstliefhebber komt aan z’n trekken. Voor kinderen is er de Kids Area met springkussen, muziek, schmink, spelletjes en méér. Bekijk de Facebookpagina van het Trees Feest voor het gehele programma.

Locatie

Je vindt de Theresiastraat in de populaire Haagse wijk Bezuidenhout, vlakbij Station Den Haag Centraal. Deze gezellige winkelstraat is vernoemd naar koningin Emma en staat in de Haagse volksmond ook wel bekend als ‘De Trees’. De Theresiastraat ligt op vijf minuten lopen afstand van Station Den Haag Centraal. Zien we je daar?


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Theresiastraat. Meer over Theresiastraat ontdekken?

Theresiastraat

Theresiastraat , Den Haag

adv.