Insidertip! Deze winkel is écht super handig

Aangeboden door Orplaza Telecom – de Stede 19 maart 2019

Ken je dat gevoel dat je een winkel ontdekt, die zo handig is, dat je het van de daken wilt schreeuwen? Dat hadden wij bij Orplaza Telecom in de Stede. De ligging is perfect, het parkeren gratis en de service uitstekend. Benieuwd wat ze allemaal doen? Lees het hier.

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Supersnelle reparatie

Wel eens je telefoon in 100 stukjes laten vallen? Of per ongeluk zwemles gegeven? Dan weet je hoe lastig het is om een goede telefoonreparatieservice in Den Haag te vinden. Je wilt natuurlijk het kapotte scherm van je Iphone of Samsung zo snel mogelijk gerepareerd hebben! Bij Orplaza Telecom in de Stede Den Haag repareren ze je telefoon terwijl je boodschappen aan het doen bent. Is dat even fijn!

Scherm kapot. Pixabay

Lukt het niet? Dan betaal je niks

Bij Orplaza Telecom werken ze met een No Cure, No Pay policy. Heel simpel gezegd: lukt het niet, dan betaal je niks. Er worden geen onderzoekskosten gerekend. Je hoeft alleen te betalen als je telefoon het weer net zo goed doet als voor het ‘ongelukje’.

Beeld: Pexels

Originele onderdelen

Het is goed om te weten dat je bij Orplaza Telecom terecht kan voor meer dan alleen een schermreparatie van de Iphone of Samsung. Ze repareren alle soorten telefoons en tablets en gebruiken voor 95% originele onderdelen. Heb je last van waterschade of raakt je batterij snel leeg? Of is je speaker van je telefoon kapot of loopt je telefoon helemaal vast? Dan kan je ook terecht bij Orplaza. Kijk voor alle reparaties en meer informatie op de website.

Beeld: Pexels

Wereldwijd geld verzenden

Je zal maar geld moeten overmaken naar de andere kant van de wereld. Kan dat zomaar? Bij Orplaza Telecom helpen ze je graag verder. Met hun professionele Western Union service garanderen ze dat jouw geld veilig op zijn bestemming aankomt. Waar dat ook is.

Orplaza Telecom Den Haag

Telefoon accessoires

Bij Orplaza verkopen ze een hoop accessoires die je het leven een stuk gemakkelijker maken. Leuk voor jezelf maar ook om cadeau te geven! Wat dacht je bijvoorbeeld van handsfree set waarmee je in de auto kunt bellen? Een mooie beschermhoes, een bluetooth speaker of een universele oplader?

Beeld: Orplaza Telecom

Geweldige service

Last but not least wat Orplaza vooral zo fijn maakt is de service. Waar je ook voor komt: het professionele team staat voor je klaar om je te helpen. Lukt het niet? Dan zijn ze daar ook gewoon eerlijk in. Werk je fulltime? Dan vind je de openingstijden waarschijnlijk ook wel heel prettig. De winkel is elke doordeweekse dag tot 21.00 uur open! Parkeren is ook geen probleem, want dat is gratis!

Beeld: Indebuurt Den Haag

Lees óók:

Met deze fijne accessoires maak je iedereen blij

Bij Orplaza Telecom kun je terecht voor de snelste smartphone- en tabletreparaties, Moneytransfer en...

Oeps! Telefoonscherm kapot. Hier wordt je scherm gemaakt terwijl je boodschappen doet

Wel eens je telefoon in 100 stukjes laten vallen? Of per ongeluk zwemles gegeven? Dan weet je hoe la...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Orplaza Telecom – de Stede. Meer over Orplaza Telecom – de Stede ontdekken?

Orplaza Telecom – de Stede telefoonwinkels

Nu gesloten10:00 - 21:00

De Stede 20, Den Haag

Bekijk meer:telefoonwinkels
Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.