Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

In deze winkel kun je veilig trendy schoenen passen (die lief zijn voor voeten!)

Aangeboden door Beterlopenwinkel Den Haag 29 oktober 2020

Als je jouw voeten het allerbeste gunt, ga dan eens langs bij Beterlopenwinkel Den Haag. Hier weten ze alles over goede schoenen die jou bijna letterlijk beter laten lopen. Die zijn vast oubollig zeg je? Nee joh: de nieuwe wintercollectie is hartstikke hip.

Bij het uitzoeken van nieuwe schoenen kijk je misschien vooral naar hoe ze eruitzien, maar schoenen zijn bedoeld om jou goed te laten lopen. Zonder rugpijn, zonder na een half uur al moe te worden en zonder pijnlijke voetjes.

Bij Beterlopenwinkel Den Haag weten ze als geen ander hoeveel invloed slecht schoeisel heeft. Zodra je erachter komt dat jouw pijnlijke onderrug, vermoeidheid of kniepijn door de verkeerde schoenen komt, kom je al snel bij deze winkel uit. Meer dan tien jaar de winkel die gespecialiseerd is in wijdtematen (schoenen die volledige steun aan je voeten en enkels bieden) en pasvorm.

Moderne sneakers en hippe laarzen

En bij Beterlopenwinkel weten ze dat het uiterlijk óók telt. Ze verkopen moderne sneakers, stevige wandelschoenen, hippe laarzen en sportieve hardloopschoenen. Die er gewoon supermooi uitzien. Met bekende merken als Skechers, Mizuno, Durea en Meindl mag dat ook wel. Als je (nog) geen last hebt van je voeten, rug of knie, zit je hier dus ook goed. Check de foto’s maar:

Tekst gaat verder onder de foto’s 

Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt

 

Veilig passen

Om erachter te komen welke schoenen geschikt zijn voor jou kun je bij het loopcentrum gratis een 3D-scan laten maken. Het enige dat je hoeft te doen is met je voeten op een apparaat staan. Als uit de scan blijkt dat reguliere schoenen niet de juiste steun bieden, kunnen steunzolen of schoenen op maat soms uitkomst bieden.

Passen gaat volledig veilig in de Beterlopenwinkel. Gediplomeerde medewerkers assisteren je maar houden voldoende afstand, en er zijn speciale schermen aangebracht tussen de pasbanken.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: Beterlopenwinkel

Speciale schermen zorgen ervoor dat passen helemaal veilig gebeurt.

Medisch pedicure en podotherapeut

Er zijn ook regelmatig een medisch pedicure en podotherapeut aanwezig in de winkel. De medisch pedicure is er bijvoorbeeld voor het verhelpen van eeltklachten. De podotherapeut is specialist in het onderzoeken en behandelen van klachten die ontstaan door een afwijkende voetstand of afwijkend looppatroon.

Beiden worden geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Om een afspraak te maken met één van de twee bel je even naar de winkel op 070 – 309 9058.

Tip: als jij een lidmaatschapspas hebt van Careyn of Florence ontvang je 10 procent korting op schoenen!

Ook ontdekken wat goede schoenen voor jou kunnen doen? Je vindt de Beterlopenwinkel aan de Laan van Wateringsveld 73. Je kunt hier gratis parkeren. 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Beterlopenwinkel Den Haag. Meer over Beterlopenwinkel Den Haag ontdekken?

Beterlopenwinkel Den Haag

Vandaag gesloten

Laan van Wateringse Veld 73, Den Haag

adv.