Hoera, Elite Mode 1 jaar op de Fred! En dat wordt gevierd met veel acties

Aangeboden door Elite Mode 7 maart 2018

Ooit gestart in 1967 als een ‘manufacturenzaak’ aan de Oostduinlaan en inmiddels al ruim een jaar op De Fred. Elite Mode viert haar eerste verjaardag in het Statenkwartier met een feestmaand vol met acties en evenementen. Wij gingen langs bij Bert en Nelleke en dochter Annemieke om te horen hoe het met ze gaat aan de Frederik Hendriklaan.

“We zijn nog steeds ontzettend blij met onze keuze voor de Fred” vertelt eigenaar Bert Spijksma. “Na een jaartje warmdraaien beginnen we ons steeds meer thuis te voelen. Met 1000 nieuwe ingeschreven klanten, leren we steeds een beetje meer over de vraag en de smaak op de Fred. En hoewel we heel graag op de juiste manier willen inspelen op de behoefte van onze klant, blijven we ook trouw aan ons eigen concept.”

‘Advies, sfeer en hartelijkheid komt altijd voor verkoop’

Elite Mode richt zich op de vrouw van nu die zich graag goed kleedt, tussen sportief en klassiek in, en mooie kwaliteit weet te waarderen. Bert en Nelleke staan daarnaast vooral bekend om hun gastheer- en gastvrouwschap. “Advies, sfeer en hartelijkheid komt altijd voor verkoop” vult Nelleke aan. “Natuurlijk willen we graag verkopen maar uiteindelijk moet een klant zich hier vooral prettig voelen en openstaan voor ons advies. Een kopje koffie, een gezellig gesprek, het fijne contact komt voor ons altijd op de eerste plaats.”

Merken

Elite Mode is al 50 jaar een begrip in de Haagse regio en zelfs daarbuiten. In de sfeervolle zaak aan de Frederik Hendriklaan vind je topmerken zoals Air Field, Riani, Brax, Comma, Taifun, Margittes, le Comté, Adriana Papel, Ilse Jacobsen en nog veel meer. Bert, Nelleke en dochter Annemieke zijn er trots op dat ze de grootste collectie NYDJ (Not Your Daughter’s Jeans) van Nederland voeren, waarmee ze ongekend veel succes hebben.

Programma Feestmaand

Tijdens de feestmaand willen Bert en Nelleke hun vertrouwde en nieuwe klanten bedanken. En samen hun eenjarige jubileum op de Fred vieren. De events lopen in elkaar over. Niet alleen op de zaterdag maar ook door de week zijn er diverse prijzen te winnen.

Zaterdag 10 maart: NYDJ en Ilse Jacobsen event
Styliste van NYDJ is deze dag aanwezig. In de week voorafgaand aan 10 maart en de week erop volgend kun je bij aankoop van een NYDJ een tweede NYDJ winnen of een bijpassende blouse. Bij aankoop van een Ilse Jacobsen jas kan je een paar boots winnen.

Zaterdag 17 maart: Elite event
Klanten kunnen na aankoop modecheques winnen t.w.v. € 25,- maar ook prachtige tassen en/of shawls.

Zaterdag 24 maart: Modeflisten Taifun
Op deze zaterdag kan je diverse waardebonnen van Taifun winnen die gelijk in mindering worden gebracht van de aankoop. Een mannequin van Taifun showt tevens de collectie.

Zaterdag 31 maart: Elite event
Klanten kunnen na aankoop modecheques winnen t.w.v. € 25,- maar ook prachtige tassen en/of shawls.

Foto: Elite Mode
Foto: Elite Mode
Foto: Elite Mode
Foto: Elite Mode

Elite Mode kledingwinkels

Nu gesloten10:00 - 18:00

Frederik Hendriklaan 236 , Den Haag

Bekijk meer:kledingwinkels