Hoe gaaf! Tijdens de Douglas Ladiesnight kun je je parfumfles gratis laten ingraveren

Aangeboden door Douglas Theresiastraat 6 december 2018
Het is altijd even zoeken naar het beste kerstcadeau. En dat weten ze bij Douglas Theresiastraat. Om je een handje te helpen blijft de winkel op donderdag 13 december tot 21:00 uur open en staan ze klaar om je te adviseren voor het beste cadeau. Helemaal leuk: je krijgt òòk nog eens 25% korting op de HELE collectie en geurtjes (vanaf €50,-) kunnen gratis ingegraveerd worden. Wie wilt dat nou niet?

Douglas Theresiastraat staat bekend om de goede service en het grote aanbod hoogstaande artikelen. Wees dus maar zeker dat je met het perfecte cadeautje naar huis gaat 🙂

Een groot feestje

Heb je je kerstcadeaus al ingeslagen? Dan kun je natuurlijk ook gewoon komen om jezelf te verwennen. Het heet niet voor niks Ladies Night! De Ladiesnight start om zes uur ’s avonds en duurt tot negen uur ’s avonds. Heb je geen tijd ’s avonds en wil je wel graag je parfum laten ingraveren? Kom dan lekker wat eerder. De parfums kunnen vanaf 1 uur ’s middags ingegraveerd worden.

Kerstoptocht & Kerstband

Dit maakt het allemaal nóg leuker! Combineer de ladiesnight met de kerstoptocht die om 18.00 uur door de Theresiastraat rijdt en sluit af met de kerstband.

Waar wacht je nog op? Zet de ladiesnight snel in je agenda! Bij besteding vanaf €30,- krijg je nog een goodiebag mee naar huis ook.

Lees òòk:

Dit is de nieuwste wenkbrauwentrend in Den Haag

Wenkbrauwen. De één modelleert, tekent, epileert en verft ze tot elk wenkbrauwhaartje perfect op zij...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Douglas Theresiastraat. Meer over Douglas Theresiastraat ontdekken?

Douglas Theresiastraat parfumerie

Nu open10:00 - 18:00

Theresiastraat 130, Den Haag

Bekijk meer:parfumerie

adv.