Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier scoor je leuke Sinterklaascadeaus met Hofpasvoordeel

Aangeboden door De Hofpas 29 november 2019

De Sint is weer in het land, en natuurlijk helpt De Hofpas hem graag uit de brand. Want ook de Sint wil profiteren van korting en voordeel, al die cadeautjes in de schoenen en op pakjesavond kost natuurlijk veel. De Hofpas zet de leukste voordelen voor Sint op een rij, want ook de Sint koopt liever lokaal en dichtbij. Iets lekkers mag daarbij natuurlijk niet ontbreken, dus hebben wij ook het lekkerste snoepgoed met voordeel vergeleken. Hieronder vind je onze wijze raad, want bij shoppen met korting is natuurlijk iedereen gebaat.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

 Hofpas Sinterklaascadeautjes

De Wissel speelgoed – Beeld: De Hofpas

In dit leuke lijstje staan een aantal toffe zaken opgesomd waar je niet alleen lekker kan shoppen maar óók nog eens leuke korting krijgt met de Hofpas!

Kado om de hoek

Een cadeauwinkel met een breed assortiment artikelen. Het assortiment bestaat uit allerhande accessoires, gadgets, huishoudelijke en interieurartikelen en cadeaus voor kinderen. Laat je verassen door de mooie en grappige designs.

Hofpasvoordeel: 10% korting op alles in de winkel

Speelgoedwinkel De Wissel

Een winkel met speelhoekjes voor kinderen. De cadeautjes worden creatief en feestelijk verpakt en het enthousiaste personeel is altijd bereid om je advies en tips te geven. In de winkel is ieder hoekje en gaatje gevuld met verrassend speelgoed.

Hofpasvoordeel: 15% korting op het 2e speelgoedartikel.

Dit is waar

Een cadeauwinkel voor bijzondere duurzame producten. Hier vindt je een goed cadeau met een goed verhaal. Ze zijn verrassend en mooi ontworpen, gemaakt van vriendelijk materiaal of van afgedankte spullen op een nieuw avontuur. 

Hofpasvoordeel: 10% op alles!

De Maan is Rond

Woon- en lifestyle artikelen, speelgoed en DIY materiaal. Veelal duurzaam en/of fairtrade geproduceerd. Genoeg om iets moois van te knutselen voor de Sint.

Hofpasvoordeel: 15% korting op kralen en bedels op vertoon van uw Hofpas. 

Snoepgoed

ANP

Spar City Korte Poten

Een breed assortiment aan verse producten en gemaksproducten voor je dagelijkse boodschappen.

Hofpasvoordeel: Bij besteding van € 14,95 10% kassakorting op alle boodschappen (behalve tabak, bier en geneesmiddelen). Op online bezorgen 15% korting als je meer dan € 19,95 besteed. En de bezorgkosten zijn gratis!

Ekoplaza Rijswijk

Een biologische supermarktketen, die jou ondersteunt in een gezonde leefstijl. Hier vind je voedsel zoals het bedoeld is. Vol voedingsstoffen, gif vrij, rijk aan smaak en zonder synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Hofpasvoordeel: 20% korting op een artikel naar keuze (m.u.v. bestaande aanbiedingen en cadeaubonnen

Bakkerij Hessing

Al 3 generaties lang bakt bakkerij Hessing haar brood, gebak en taart voor Den Haag. Elke dag vers! Geniet van heerlijke pepernoten, kruitnoten maar ook amandelspijs, speculaas en marsepein. 

Hofpasvoordeel: 10% korting op alle aankopen

Cadeautjes voor Sint, Piet en het paard

Wortels van Rutten – Beeld: Hofpas

Ekoplaza Kerkplein Den Haag

Scoor hier de lekkerste wortelen voor het paard van Sinterklaas. Hofpasvoordeel: 20% korting op een artikel naar keuze (m.u.v. bestaande aanbiedingen en cadeaubonnen)

Supermarkt Mikros

Hofpasvoordeel: 10% korting op al het groente en fruit

Rutten le specialiste du frais

Hofpasvoordeel: In de winkel krijg je 6% van het aankoopbedrag in spaarpunten

De Hofpas

Beeld: de Hofpas

 Wil jij net zoals de Sint profiteren van al die kortingen en voordelen? En binnenkort met al die mooie cadeautjes spelen? 

Neem de pas gratis mee bij een van de aangesloten spaarpartners of download de app, en betaal nooit meer de volle mep.   

De Hofpas is een voordeelpas voor mensen die winkelen in de regio Den Haag, op vertoon van je pas profiteer je van meer dan 600 voordelen bij lokale ondernemers dus start vandaag! 


Meer over De Hofpas ontdekken?

De Hofpas winkelen

GeopendHele dag

Bautersemstraat 3, Den Haag

Bekijk meer:winkelen
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.