Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De duurzame cadeautjes van deze nieuwe webshop zijn écht heel tof

Aangeboden door WAAR 29 oktober 2020

Voor een leuk en duurzaam cadeautje ben je misschien wel eens binnengelopen bij WAAR in de Fahrenheitstraat. Nu shoppen wordt afgeraden, zal je minder snel op pad gaan om te snuffelen tussen alle leuke spulletjes. Om ervoor te zorgen dat je tóch lokaal kunt blijven winkelen, heeft WAAR Den Haag iets tofs gelanceerd: een eigen webshop. Leuk weetje: de cadeautjes worden ingepakt en wel bezorgd!

Wim Plomp van WAARwinkel Den Haag weet wel waarom hij zoveel trouwe klanten heeft: “Klanten  merken dat WAAR geen standaard winkel is, dat het meer gaat om de personal touch. En dat het cadeautje dat ze uitzoeken, of het nu voor zichzelf of een ander is, echt bij hun past.”

Want, denkt Wim: “In deze vreemde tijden kan wat extra aandacht voor jezelf en een ander alleen maar goed doen.”

Dit kun je er kopen

In de webshop van WAARwinkel Den Haag vind je een groter assortiment dan in de winkel. Je scoort hier voor iedereen een leuk en passend cadeau. Denk aan natuurlijke verzorgingsproducten, ecologische planten, vegan kookboeken, herbruikbare boterhamzakjes, biologische sojasaus, duurzame waterflessen, gerecyclede tassen, eerlijkgemaakt servies en nog veel meer. Hieronder alvast een voorproefje:

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: WAAR
Foto: WAAR
Foto: WAAR
Foto: WAAR
Wim Plomp van WAAR Den Haag. Foto: WAAR

Mooi ingepakt

Leuk om te weten: als je in de buurt woont, komen ze je bestelling zelf langs brengen. En natúúrlijk worden je cadeautjes net zo leuk ingepakt als in de winkel!

Op zoek naar een kerstpakket? WAAR staat bekend om zijn prachtige kerstpakketten, en ook dit jaar zal er iets heel moois worden klaargemaakt. “Dat kunnen door ons vooraf samengestelde pakketten zijn, maar de klant kan het ook zelf samenstellen. Voor ieder wat wils, voor ieder budget.”

Cadeau voor jou, cadeau voor mij

Het is nu extra leuk om iemand te verrassen, want WAAR heeft een toffe actie. Als je een cadeau bij iemand laat bezorgen, krijg jij óók een presentje. Voor iedere bestelling die je laat afleveren bij een ander krijg je een cadeaubon van € 5,-. Oftewel: cadeau voor jou, cadeau voor mij, cadeautje voor ons allebei!

Shop met korting in de webshop van WAAR Den Haag

En dat is nog niet alles, want Wim heeft iets leuks voor je in petto. “Mijn extra cadeautje is dat je tien procent korting krijgt op je eerste bestelling in mijn webshop. Dat maakt lokaal shoppen nóg leuker!” Je kunt de korting claimen met de code IndebuurtDenhaag.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door WAAR. Meer over WAAR ontdekken?

WAAR cadeauwinkels

Gesloten10:00 - 17:30

Fahrenheitstraat 498, Den Haag

Bekijk meer:cadeauwinkels

adv.