Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

10 x De leukste Haagse babycadeautjes

Door Joyce Hoogland 20 juli 2019

Wij zien heel wat zwangere vrouwen om ons heen, ligt het aan de tijd van het jaar of onze leeftijd? In ieder geval betekent dat: babyshowers! Altijd leuk, maar wat geef je iemand cadeau? Het is toch altijd leuker iets persoonlijks te geven, wat dacht je van een echt Haags cadeautje? Wij hebben er een paar op een rij gezet:

Pagina 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

Zacht babyboekje

zacht babyboekje welkom in Den Haag

Dit is zo leuk! Met de boekje verwelkomen we de nieuwe baby in Den Haag. Dankzij de leuke kleurrijke plaatjes leert het kindje Den Haag kennen van de dikke duif tot de trotse ooievaar. Het boekje is zacht dus er kan ook gewoon mee gespeeld worden en het kan in de handwas. Dit boekje is onder andere verkrijgbaar bij Paagman à €14,95

Nijntje innut Haags

Nijntje an Zei

Deze mag natuurlijk niet ontbreken. Hét Haagse babycadeautje: Nijntje an zei.

Nijntje gaat ‘naah de duinuh ennut stgand’ en natuurlijk neemt Nijn dan een ‘emmah’ mee. Na een fijne dag aan zee zegt vader ‘we gah weah trug naah huis’. De Haagse vertaling is van Marnix Rueb. Rueb is de bedenker van stripfiguur Haagse Harry. Verder is er ook in het Haags te verkrijgen Nijntje ‘Aupa en auma plùis’.

Je kunt het boekje voor €6,- onder andere bestellen bij haagskado.nl

Haags rompertje

rompertje ado den haag

Rompertjes kun je nooit genoeg van hebben, dus waarom niet een groen/gele? Ook handig als je nog niet weet wat het gaat worden, want deze kleuren kunnen natuurlijk voor een meisje én jongen. Deze is onder andere bij de fanshop van ADO Den Haag verkrijgbaar, €17,50.

Rondje door Den Haag

Met dit kinderboekje maak je een rondje door Den Haag van het Torentje langs paleis Noordeinde naar het strand. Het is getekend door Ckoe: “Als klein kind leerde ik achter op de fiets van alles over de stad. Nu zit ik voorop en zo is het idee van een rondje door Den Haag ontstaan.” Het boekje is bij verschillende verkooppunten in Den Haag verkrijgbaar en via dezeekoe.nl voor €12,95.

Haagse moedergids

Haagse moedergids

Kraamcadeautjes zijn natuurlijk niet alleen voor de baby, maar ook voor de moeder. In deze gids staan adressen van allerlei leuke baby- en kinderwinkeltjes in Den Haag met daarbij een handige plattegrond. Deze is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com voor €19,94.

Haagse ooievaar

Knuffel Haagse ooievaar

Deze knuffel hoort in elk Haags wiegje te staan. Het is niet alleen de ooievaar die baby’s brengt, maar ook de Haagse ooievaar en die brengt ook nog eens geluk! Je kunt deze knuffel vanaf €9,- bij meerdere websites bestellen.

Bezoekje aan het kinderboekenmuseum

Dit museum is zo leuk voor jonge en oudere kinderen. Voor kleine kinderen ( 0 t/m 6 jaar) zijn er twee tentoonstellingen: Kikker en ABC. Je kijkt daar niet alleen naar van alles, want het gaat vooral om het doen. Zoals kruipen met Rupsje Nooitgenoeg en pannenkoeken eten met Kikker. Voor kinderen vanaf 7 jaar is er Papiria.

Toegang is t/m 1 jaar gratis, kost voor kinderen t/m 6 jaar €6,50, voor kids tussen de 7 t/m 18 jaar €7,50 en voor volwassenen €9,-.

Den Hagelslag

In plaats van muisjes (zoo 2018 😉 ) kun je ook groen gele hagelslag op een beschuitje doen. ’t Bakkertje verkoopt dit vrolijke broodbeleg. Een zakje van 200 gram kost €4, 25.

Rompertje van je eigen wijk

rompertje fashion junky

Bij Fashion Junky kun je rompertjes kopen met verschillende Haagse wijken erop. Gewoon simpel zwart en wit. De rompertjes kosten €34.95.

Boer Boris

Boer Boris gaat naar oma

Boer Boris gaat naar oma, klinkt niet gelijk Haags maar in dit boekje, van Ted van Lieshout en Philip Hopman, gaat Boris met zijn broertje en zusje naar oma in Den Haag. Boris, Sam en Berend gaan met de trein naar oma, maar in Den Haag aangekomen, blijkt oma niet het lieve oude vrouwtje dat de lezer had verwacht. Dit boekje is voor €13,99 onder andere verkrijgbaar bij Paagman.

Lees ook:

5 x leuke babyshowerlocaties in Den Haag

Op zoek naar een leuke locatie voor een babyshower in Den Haag? Say no more. Wij hebben vijf Haagse ...

Shoppen! De leukste zwangerschapskleding in Den Haag

Hoera, je bent zwanger! De zwangerschap is een leuke, maar ook spannende tijd waar veel bij komt kij...
haagse-poffer

Dat is leuk! Originele Haagse cadeautjes

De vakantie is begonnen! Misschien ga je wel naar het buitenland of op visite bij mensen buiten de s...

Cadeautje nodig? Neem een kijkje bij deze leuke speelgoedwinkels!

Natuurlijk weten we allemaal de grote speelgoedketens te vinden. Maar het is wat ons betreft zoveel ...
Pagina 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.