Goed nieuws: Deze kledingwinkel blijft misschien toch

Door Joyce Hoogland 19 april 2019

Heb je het al gehoord? CoolCat maakt een doorstart! Dat melden onze collega’s van het AD. De winkel gaat verder onder Retail Beheer, de eigenaar van modeketen American Today. 

Een tijdje geleden werd CoolCat failliet verklaard. Opvallend is wel dat zowel de failliete CoolCat, als Retail Beheer (die de zaak overneemt) in handen is van ondernemer Roland Kahn. Een woordvoerder van het bedrijf ontkent dat dit een truc is om gemakkelijk van personeel af te komen. Ze zeggen dat de curator voor de beste doorstartkandidaat heeft gekozen.

CoolCat online

Het plan is dat de webwinkel actief blijft en dat online een belangrijke rol gaat spelen in de nieuwe strategie. “We hebben willen voorkomen dat de naam CoolCat zou verdwijnen, omdat vooral online blijkt dat het merk nog steeds springlevend is.”

CoolCat in Den Haag

Nu vraag je je vast af: wat gebeurt er eigenlijk met de winkel in Den Haag? Van de tachtig winkels in Nederland is het nog niet bekend hoeveel er precies open blijven. De nieuwe eigenaar overlegt dit samen met de verhuurders van de winkelpanden. In de komende weken wordt duidelijk hoeveel medewerkers bij de winkels kunnen blijven werken. Wij van Indebuurt Den Haag houden het voor je in de gaten!Meer over CoolCat ontdekken?

CoolCat

kledingwinkels

Nu gesloten12:00 - 18:00

Spuistraat 7, Den Haag

Bekijk meer:kledingwinkels

Meer over

Winkelen

adv.