Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Update: Deze zaken in Den Haag gaan nooit meer open

Door Joyce Hoogland 5 juni 2020

De coronamaatregelen worden steeds meer versoepeld. Ook wij durfden weer eens wat verder de stad in. Maar er is de afgelopen tijd nogal wat veranderd. Mede door de (tijdelijke) sluiting zijn er een aantal zaken failliet gegaan. Nu restaurants en cafés de deuren weer openen vallen de gesloten deuren en lege panden meer op. Wij hebben de zaken die in Den Haag niet meer open gaan op een rijtje gezet.

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Daddy Donut

Tim Tromp van Daddy Donuts
Tim Tromp van Daddy Donuts

Tim Tromp opende op 15 juni 2019 Daddy Donut Churros Cartel. Hij had zelfs, als een van de weinige in Den Haag, freakshakes op het menu staan. Maar dat is nu allemaal voorbij.

‘Covid-19 waren de laatste klappen die ik helaas niet meer kon opvangen, en heb ik het moeilijke besluit genomen om te stoppen met Daddy Donut!’

Swipe of klik op volgende

Humphrey’s

Foto: Facebook Humphrey’s

Het grote restaurant aan de Molenstraat gaat niet meer open. Het ging de afgelopen jaren al niet zo goed met Humphrey’s Den Haag en de verplichte sluiting heeft dus uiteindelijk ervoor gezorgd dat de eigenaar faillissement aan moest vragen.

Swipe of klik op volgende

Jamie Oliver

Jamie's Italian Foto Joyce Hoogland
Jamie’s Italian Foto Joyce Hoogland

Voor de pasta van Jamie Oliver hoef je niet meer naar het centrum van Den Haag. Woensdag 1 april heeft Jamie’s Italian, het restaurant van Jamie Oliver, aangegeven dat het restaurant definitief sluit. ‘Het uitblijven van omzet door de coronacrisis in de afgelopen weken en het uitblijven van omzet in de komende weken mogelijk zelfs maanden in combinatie met het doorlopen van de vaste lasten, heeft er voor gezorgd dat wij geen verdere toekomst zien voor onze restaurants.’

Swipe of klik op volgende

Leapp

Foto: Google

Refurbished Apple-verkoper Leapp aan de Theresiastraat is begin mei failliet verklaard.

Apple-fanaten die niet de volle mep wilden betalen voor hun iPhone, iPad of MacBook konden hun hart ophalen bij Leapp. Hier verkochten ze tweedehands modellen die zeker nog een ronde meekonden.

Swipe of klik op volgende

Instock

Restaurant Instock Den Haag

Restaurant Instock aan het Buitenhof blijft ook na 1 juni gesloten. “We hebben het moeilijke besluit moeten nemen om twee van onze drie restaurants – in Den Haag en Utrecht – blijvend te sluiten”, laat het bedrijf in een persbericht weten.

Swipe of klik op volgende

ING bank Loosduinen

Beeld: Google Maps

Ook dit kantoor moest door de coronacrisis de deuren sluiten. Doordat veel mensen hun bankzaken online regelen, zal deze bank de deuren nooit meer openen. Het bankkantoor gaat weg en neemt zelfs de geldautomaat mee.
Swipe of klik op volgende

Sandwich

Beeld: Google Maps

De deuren van kledingwinkel Sandwich aan de Frederik Hendriklaan blijft ook na de crisis dicht (de winkel aan de Venestraat was al gesloten). Het is de tweede keer in een jaar tijd dat het modemerk een faillissement aanvraagt. Een paar maanden geleden maakte Sandwich nog een doorstart, nadat voormalig eigenaar Veldhoen International failliet was gegaan. Deze doorstart is dus mislukt.

Swipe of klik op volgende

Meatcave

Foto Facebook Meatcave Den Haag

Meatcave aan de Prinsestraat sluit dan wel niet, máár is wel helemaal veranderd: nieuwe naam, nieuw concept. Afgelopen week ging de zaak open onder de naam ‘Restaurant van de Leur’ met en 10-gangen tastingmenu met duurzame vlees-, vis- en plantaardige gerechten van de Big Green Egg (barbecue).

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.