Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn de 5 fijnste theewinkeltjes in Den Haag

Door Martine Linnemeijer - Chambone 17 augustus 2017

Als het weer tegenzit, is er een makkelijke oplossing! Lekker met thee en koekjes op de bank. Dekentje erbij en Netflix aan, wie maakt je nog wat. In Den Haag kun je heerlijke theetjes kopen en wij hebben de 5 fijnste theewinkels voor je gevonden.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Hug the tea

Foto: Hug the Tea

De zussen Claire & Lisa zijn door hun passie voor thee gestart met HUG THE TEA (est. 2015). Alle theeën zijn biologisch en gemaakt van eerste pluk bladeren van Japanse theeplantages uit Shizuoka, Miyazaki en Kagoshima. Daarnaast blenden de dames hun eigen theeën met o.a. gember, jasmijn, kamille en citroen. Al met al een heerlijk geurend winkeltje midden in het Hofkwartier.


Meer over Hug the tea ontdekken?

Hug the tea speciaalzaken

Geopend10:00 - 17:30

Papestraat 13, Den Haag

Bekijk meer:speciaalzaken

Inproc

Inproc koffie & thee
Foto: Facebook Inproc

Een bijzondere winkel met een verhaal! Al sinds 1853 op de Denneweg waar de familie Leupen ooit startte met het importeren van Indische producten uit de toenmalige kolonie. Inmiddels helemaal up to spead met de wensen van vandaag zonder dat ze hun authentieke karakter zijn kwijtgeraakt. Een heerlijke winkel om vers gebrande koffie en heerlijk thee melanges te kopen. Summer breeze is onze favoriet!


Meer over Inproc ontdekken?

Inproc speciaalzaken

Geopend10:30 - 18:00

Denneweg 63, Den Haag

Bekijk meer:speciaalzaken

Betjeman & Barton

Foto: Betjeman & Barton

Al 25 jaar een begrip in Den Haag. En dat is ook niet zo gek met hun twee prachtige winkels op de mooie Denneweg en in het Statenkwartier aan de Aert van der Goesstraat. Hier vind je niet alleen de lekkerste thee (in die geweldige blikken!) maar ook een fantastisch leuk assortiment producten rondom thee en thee drinken. Oh en laat die winter maar komen want we kijken nu al uit naar een heerlijk kopje soleil d’hiver. Een heerlijk theefeestje van sinaasappel en kaneel in je kopje.


Meer over Betjeman & Barton ontdekken?

Betjeman & Barton speciaalzaken

Geopend10:00 - 18:00

Aert van der Goesstraat 1, Den Haag

Bekijk meer:speciaalzaken

Thee van Sander

Foto: Haagse Pakketjes

Hoewel Sander niet in Den Haag zit (oké… het is Delft, ook niet súper ver weg) heeft hij wel een bijzondere thee samengesteld met lokale planten. Deze bijzondere thee – de Kijkduin-melange – stelde hij samen met uitsluitend ingrediënten die je in de duinen kunt vinden. Denk aan vlierbessen, gedroogde duindoorn-bessen, berkenblad en rozenbottel. In zijn theehuis achter de duinen combineert hij thee en kruiden tot de meest heerlijke smaakjes.

Te koop via: www.haagsepakketjes.nl

Simon Lévelt

Foto: Simon Levelt

Al 6 generaties lang wordt het ambacht van koffiebrander en theehandelaar van vader op zoon en dochter overgedragen. Een winkel die in dit rijtje dus niet mag ontbreken. Los van het heerlijk thee assortiment is het ook een fijn idee dat Simon Lévelt zich actief inzet om de leef- en werkomstandigheden van de arbeiders te verbeteren. Dat drinkt toch een stuk lekkerder!


Meer over Simon Lévelt – Statenkwartier ontdekken?

Simon Lévelt – Statenkwartier speciaalzaken

Geopend09:30 - 18:00

Frederik Hendriklaan 178, Den Haag

Bekijk meer:speciaalzaken

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.