De Hofpas is nu een spaarpas en dat betekent héél veel korting

Aangeboden door De Hofpas 5 juli 2019

Een zomerse barbecue met 50% korting, een dagje wellness voor een spotprijs of voordeel op je dagelijkse boodschappen? Voortaan spaar je met één stadspas punten voor veel korting in Den Haag en omgeving. Het enige wat je hoeft te doen is even je pas (of app) te scannen en klaar is Kees

Je kent de (gratis) Hofpas van de vele aanbiedingen. Die aanbiedingen blijven gelukkig, alleen komt er iets bij. Je kunt nu namelijk ook punten sparen bij heel veel Haagse ondernemers. Lekker zeg: kun je eindelijk al die losse pasjes weggooien, je hebt er nu nog maar één nodig!

Spaar voor korting met De Hofpas 

Waarom sparen? Gaan we je vertellen, vanaf nu kun je bij elke aankoop punten sparen. Daar kun je twee dingen mee doen: je kunt de punten gelijk inwisselen voor korting óf je kunt door sparen voor nóg hogere korting of zelfs gratis producten. Jij bepaalt zelf waar je jouw punten aan besteedt, er is van alles mogelijk. Binnenkort kan je ook punten sparen voor een lokaal, goed doel of een (sport)vereniging. Zo draag je zelf bij aan de samenleving. 

Spaar punten voor: 

  • Producten van lokale winkels
  • Eten en drinken in restaurants
  • Beauty- en wellness
  • Culturele uitjes
  • Sport & beweging
  • Attracties 
  • Events
  • Goede doelen

Ontdek de pareltjes van de stad

Naast dat je natuurlijk heel veel korting krijgt zijn er meer redenen om met de gratis Hofpas te beginnen. Wat dacht je ervan dat je alle verborgen pareltjes van Den Haag kan gaan ontdekken? En nog leuker: door bij lokale ondernemers punten te sparen houden we samen de buurten levendig!

Ook meedoen met de leukste GRATIS spaarpas? 

Download de Hofpas app in de Appstore of Playstore. Je hoeft je alleen maar te registreren en je bent klaar om te sparen! Heb je liever een fysiek ECO-pasje in je portemonnee? Ga dan naar één van de aangesloten spaarpartners en haal een Hofpas op in de winkel.

Heb je al een Hofpas? Klik hier om te lezen wat je moet doen!

Waar kan ik sparen?

Het spaarsysteem wordt geleidelijk uitgerold dus de komende periode kan je bij sommige ondernemers punten sparen. Bij de ondernemers die nog niet over zijn, krijg je het voordeel zoals je met je Hofpas gewend bent. Klik hier om te zien waar jij al punten kunt sparen en verzilveren. 

 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Hofpas. Meer over De Hofpas ontdekken?

De Hofpas winkelen

Nu openHele dag

Bautersemstraat 3, Den Haag

Bekijk meer:winkelen

adv.