Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bijzonder: in een zijstraat van de Weimarstraat zit een middeleeuws koetshuis

Aangeboden door Koetshuis Helanso 4 december 2019

In de Noorderbeekdwarsstraat (zijstraat van de Weimarstraat) verwacht je geen middeleeuws koetshuis. Maar het zit er wel. Eenmaal binnen val je van de ene in de andere verbazing. Met keltische muziek en al.

In een koetshuis werden de koetsen van het kasteel gestald in de middeleeuwen. Zit er ook een kasteel dan? Nee, helaas. Maar het koetshuis is al een ervaring op zich. In het koetshuis zit een cadeauwinkel gevestigd met artikelen die je niet snel ergens anders zal vinden.

Beeld: Koetshuis Helanso

Koetshuis Helanso

Het is niet moeilijk om Koetshuis Helanso te spotten. Loop de Noorderbeekdwarsstraat in en je ziet gelijk de vlaggen en de grote deuren. Eigenaar Rien heeft het pand van de grond af gebouwd om het z’n kasteelachtige looks te geven. En dat is gelukt. De winkel zou zo een museum kunnen zijn. Ook als je geen cadeautje zoekt is het leuk om eens te kijken.

Beeld: Koetshuis Helanso

Producten met een verhaal

In Koetshuis Helanso verkopen ze werkelijk van-alles. Van sieraden tot kroonluchters, schilderijen, meubilair, glaswerk en aardewerk. Het leuke van de producten is dat ze een verhaal hebben. Rien en Margreet hebben alles met zorg uitgezocht en helpen je graag het leukste en meest bijzondere cadeautje uit te zoeken. Hoe verbaasd zullen je ouders en vrienden reageren als ze door hebben dat ze eens iets anders krijgen dan een Ritualspakket dit jaar?

Openingstijden

Voordat je nu naar de winkel gaat rennen is het goed om de openingstijden te weten. De winkel is namelijk alleen op vrijdag en zaterdag geopend vanaf 13.00 uur. Klik voor meer informatie op de oranje button hieronder!


Meer over Koetshuis Helanso ontdekken?

Koetshuis Helanso

Gesloten13:00 - 18:00

Noorderbeekdwarsstraat 214, Den Haag

adv.