Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

6 x Perfecte kerstcadeaus van interieurexperts Lasas & Loekov

Aangeboden door Lasas en Loekov 14 december 2019

Heb jij nog inspiratie nodig voor leuke originele cadeautjes voor de feestdagen? Misschien helpen de volgende zes cadeautips jou om het perfecte kerstcadeautje te geven aan jouw dierbaren!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

1. Drink in style

Glazen – Lasas & Loekov

Hoe leuk zijn al deze glazen? Perfect voor de echte wijnliefhebbers, de cocktaildrinkers of voor mensen die gewoon van mooie glazen houden 😉 Je kunt ze natuurlijk ook gebruiken voor jezelf om de kersttafel nóg gezelliger te maken. 

Combineer de verschillende stijlen of ga voor een mooie set van dezelfde glazen! 

2. Green on lava

Lavaplant – Lasas & Loekov

Wil jij iemand een uniek cadeau geven? Met dit plantje heb je het ideale cadeau. Dit plantje groeit namelijk op een lavasteen, hoe cool is dat! Perfect om een gezellig hoekje te creëren in huis. Verkrijgbaar in verschillende soorten.

3. Smile

Fotolijstjes – Lasas & Loekov

Iedereen heeft wel foto’s die hem of haar dierbaar zijn. Mooie fotolijstjes zijn dan ook altijd welkom. Doe er al een foto van jou en je dierbaren in voor een echt persoonlijk cadeau! 

4. Flower time

Vaasjes – Lasas & Loekov

Dit kleine porseleinen vaasje is super leuk voor een losse (droge) bloem of tak. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende gezellige kleuren.  

5. Happy plants

Vaasjes – Lasas & Loekov

Vazen met gezichtjes, hoe gezellig is dat?! Creëer voor elk vaasje een gek kapsel door er plantjes in te doen naar jouw keuze. Ze zijn in verschillende maten en kleuren te krijgen. 

6. Enjoy your coffee

Servies – Lasas & Loekov

Van mooi servies wordt iedereen wel blij! Mix & match alle soorten en maten van het servies van HK Living. In de winkel is nog veel meer te vinden, zoals espresso kopjes, verschillende borden en diverse schaaltjes. Dus kom gezellig langs en laat je inspireren door alle opties!


Meer over Lasas en Loekov ontdekken?

Lasas en Loekov woonwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Grote Marktstraat 16A, Den Haag

Bekijk meer:woonwinkels
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.