Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x niet-hipster plekken in Den Haag

Door Allan Vos 17 april 2018

Toegegeven: wij worden soms best blij van een lekkere soja-latte of een bagel met insecten. Maar af en toe hebben we gewoon geen zin in hip gedoe en willen we ons onttrekken aan het hipster-walhalla dat Den Haag lijkt te zijn. Gelukkig zijn er genoeg plekken waar dat kan!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

’t Kleinste Winkeltje

t kleinste winkeltje
t kleinste winkeltje

Tussen al het geweld aan friet met truffel en stukjes goud blijft ’t Kleinste Winkeltje fier rechtop staan. Al jaren vind je in de Papestraat het mini-snackbarretje waar Vlaamse friet wordt verkocht. Hier geen ‘moeilijk’ gedoe, maar gewoon lekker dikke stevige patatten met saus. Jummie!


Meer over ’t Kleinste Winkeltje ontdekken?

’t Kleinste Winkeltje snackbars

GeopendHele dag

Papestraat 1A, Den Haag

Bekijk meer:snackbars

Boerenmarkt

boerenmarkt-denhaag

Je verwacht misschien dat deze biologische markt met groenten, kazen, fruit, zaden, paddenstoelen en brood hele volksstammen aan hipsters aantrekt. Maar dat valt mee. Blijkbaar is glutenvrij nog steeds te trend en dat haal je ook gewoon bij de Appie en hipster-supermarkt Marqt. Elke woensdag tussen 9 uur ’s ochtends en zes uur ’s avonds kun je als niet-hipster prima terecht op de Hofplaats voor al dit gezonde lekkers.


Meer over Boerenmarkt Den Haag ontdekken?

Boerenmarkt Den Haag markten

Geopend09:00 - 18:00

Hofplaats, Den Haag

Bekijk meer:markten

O’Casey’s

O'Caseys
O’Caseys

Een hoop bars worden -gedeeltelijk- bevolkt door mannen met baarden en tattoos. Niets mis mee uiteraard. Het zijn de leukste die we kennen. Maar toch is er een verschil tussen baard-met-tattoo-mannen die hipster zijn en de mannen die dat niet zijn. De vrijheid-blijheid sfeer bij O’Casey’s is bijvoorbeeld zo’n plek waar je niet per-sé hipster hoeft te zijn om toch je baard te laten staan en een tattoo te showen. Chille ongedwongen dames en heren voelen zich hier zeker thuis.


Meer over O’Casey’s ontdekken?

O’Casey’s cafés

Gesloten16:00 - 01:00

Noordeinde 140, Den Haag

Bekijk meer:cafés

Hema

Hema Keizerstraat. Foto Google
Hema Keizerstraat. Foto Google

Echt Hemaaaa! Wij houden van de Hema. De ongedwongen sfeer zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt in deze winkel. Jong en oud, man en vrouw, hip(ster) en niet hip(ster): iedereen haalt er wel wat. En het fijne van zo’n mix is dat het een winkel is voor iedereen… Het lijkt wel een reclametekst, maar we vinden Hema gewoon leuk 😉


Meer over Hema Keizerstraat ontdekken?

Hema Keizerstraat warenhuizen

Geopend09:00 - 18:00

Keizerstraat 144, Den Haag

Bekijk meer:warenhuizen

Schlemmer

Schlemmer
Schlemmer

Een café-restaurant met een ‘bruine kroeg’-look. Volgens henzelf is Schlemmer “Geliefd bij politici, acteurs, kunstenaars, auteurs en toneelgezelschappen.” De sfeer zou dus allesbehalve hipster moeten zijn. Hier gaan we met de bezoekers de diepte in.Zeker na het lezen van de volgende tekst van Schlemmer zelf, is dat wel duidelijk: “Zelfs nu proeft u nog de sfeer van de vroegere discussies, kunst en cultuur.”


Meer over Schlemmer ontdekken?

Schlemmer restaurants en horeca

Geopend11:00 - 01:00

Lange Houtstraat 17, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.