Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5x Bijzondere dierenwinkels in Den Haag

Door Joyce Hoogland 4 oktober 2017

Waar haal jij het eten en leuke kadootjes voor je huisdier? We hebben vijf bijzondere dierenwinkels in Den Haag voor je op een rij gezet Om je een beetje op weg te helpen hebben wij een aantal leuke dierenspeciaalzaken op een rij gezet.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Avonturia

Foto: Avonturia De Vogelkelder

Avonturia De vogelkelder is al 41 jaar een begrip in Den Haag en verre omstreken. Dit is de grootste dierenwinkel van de Beneluxe. Hier wordt niet alleen kattenvoer en zaagsel verkocht, je vindt er zelfs een kleine dierentuin met stokstaartjes en aapjes! Kinderen kunnen aan verschillende activiteiten meedoen zoals speurtochten en een dierenbeeldje schilderen, leuk uitje voor in de schoolvakantie.


Meer over Avonturia de Vogelkelder ontdekken?

Avonturia de Vogelkelder dierenwinkels

Gesloten09:00 - 18:00

Kerketuinenweg 3, Den Haag

Bekijk meer:dierenwinkels

 Dobey Scheveningen

Hondentraiteur Scheveningen
Hondentraiteur Scheveningen

Dit ziet eruit als een lekker hapje en dat is het ook, maar niet voor ons. Dit is namelijk een taartje voor de hond. Dierenwinkel Dobey in Scheveningen is een verkooppunt van hondentraiteur Scheveningen. Als je je huisdier echt in de watten wilt leggen moet je hier zijn. Speciaal voor dierendag heeft de traiteur allemaal taartjes voor honden en katten gemaakt. En straks, richting de feestdagen, kun je hier terecht voor een culinair driegangendiner en oliebollen.


Meer over Dobey ontdekken?

Dobey dierenwinkels

Gesloten09:00 - 18:00

Stevinstraat 135, Den Haag

Bekijk meer:dierenwinkels

René van der Westen

Aan de Frederik Hendriklaan vind je een dierenwinkel en hondenboetiek onder één dak bij René van der Westen. In de dierenwinkel kun je terecht voor de gebruikelijke spullen zoals een hondenriem, kattenspeelgoed en eten. Maar het wordt pas echt leuk als je de hondenboetiek binnenstapt. Dit is een waar modehuis voor honden! In het assortiment kleding voor alle hondenrassen en voor verschillende gelegenheden zo hangen er regenjassen, truien, jumpsuits, jurkjes en je kunt er zelfs bruidskleding voor je viervoeter kopen.


Meer over René van der Westen ontdekken?

René van der Westen dierenwinkels

Gesloten09:00 - 18:00

Frederik Hendriklaan 173 , Den Haag

Bekijk meer:dierenwinkels

Diertotaal Dekkershoek

diertotaal
diertotaal

Dit is een van de weinige Haagse dierenwinkels waar je ook grote zakken paardenvoer kunt kopen. De speciaalzaak is ooit begonnen als groothandel met voer voor onder andere varkens, paarden, schapen geiten en kippen. Het assortiment is vervolgens uitgebreid voor huisdieren zoals honden en katten. Ook kun je er konijnen en duiven kopen.


Meer over Diertotaal Dekkershoek ontdekken?

Diertotaal Dekkershoek dierenverzorging

Gesloten08:30 - 17:30

Dekkershoek 133, Den Haag

Bekijk meer:dierenverzorging

Hofsteden dier en tuin

Foto: Hofstede dier en tuin
Foto: Hofstede dier en tuin

Een megastore waar je alle benodigdheden voor je tuin en huisdier kunt vinden. Er is niet alleen genoeg voor honden en katten er zijn ook allerlei artikelen voor een aquarium, er is een ruitersportafdeling en een hengelsport gedeelte. Hier vind je echt alles bij elkaar, er is zelfs een dierenkliniek van Pets Health.


Meer over Hofstede ontdekken?

Hofstede dierenwinkels

Gesloten08:00 - 18:00

Schrepelpad 6, Den Haag

Bekijk meer:dierenwinkels
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.