Nooit meer verdwalen in papieren: vraag nu gratis hulp aan!

Aangeboden door Stichting Voorall 11 februari 2019

De gemeente wil dat we zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Leuk, maar dan heb je als Hagenaar met een beperking wel wat hulp nodig! Die is er ook, maar het is een hele klus om dat aan te vragen. Gelukkig is er nu hulp voor iedereen, helemaal gratis!

Cliëntondersteuners van Stichting Voorall staan klaar om iedereen die verdwaalt in de papieren in de juiste richting te wijzen. Denk aan hulp bij het aanvragen van het PGB, hulp in de huishouding of het aanvragen van een woningaanpassing of een vervoersvoorziening

[Tekst gaat door onder foto]

Beeld: Voorall

Nuttig en dankbaar werk

Tia Queadvlieg (63) is zo’n superheld die helpt als mensen spaak lopen bij de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning). Al heel wat jaren staat ze klaar voor jong en oud om haar kennis, ervaring en expertise te delen. ”We zijn eigenlijk een brug tussen de aanvragers en de gemeente. We helpen met het invullen van de juiste formulieren en leggen uit hoe de gemeente werkt. Ik vind het leuk om mijn kennis in te zetten en iemand te helpen.”

Ik vind het leuk om mijn kennis in te zetten en te kunnen helpen

Hoe werkt het

De cliëntondersteuners staan klaar voor alle Hagenaars. Of je nou jong of oud bent, een andere taal spreekt, of het spannend vindt, ze helpen je graag. Het enige wat je hoeft te doen is een belletje plegen naar Stichting Voorall, dan zorgen zij dat je de juiste persoon aan de telefoon krijgt. Klik hier voor meer informatie en het telefoonnummer.

Lees óók:

Dit is hoe je oma achter de geraniums vandaan krijgt

Een van de meest vervelende dingen van ouder worden, is het verliezen van je zelfstandigheid en mobi...
2016-08-28 15:40:55 HAARLEMMERMEER - Een jongen in een rolstoel wordt boven het publiek getild bij het optreden van de Jeugd van Tegenwoordig tijdens de 23e editie van het dancefestival Mysteryland. ANP KIPPA FERDY DAMMAN

Zo voelt een festivalbezoek met een beperking

Whoop, Whoop! 'Put your hands in the air for Armin van Buuren'! Het festivalseizoen is in volle gang...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stichting Voorall Meer over Stichting Voorall ontdekken?

Stichting Voorall dienstverlening

Van Diemenstraat 196, Den Haag

Bekijk meer:dienstverlening

adv.