Welk type vrouw ben jij? Ontdek het body, food en mind-programma dat bij jou past!

Aangeboden door BBB Health Boutique Den Haag 17 november 2018

Dikke kans dat jij al 234 keer bent begonnen met sporten, maar er nog steeds geen grammetje vanaf is. Geen idee hoe dat kan? Het zou zomaar kunnen zijn dat je voedingspatroon niet goed is of je niet lekker in je vel zit. Bij bbb health boutique kijken ze niet alleen naar je lijf, maar óók naar je voeding en hoe je jezelf voelt. Aan de hand daarvan wordt je ingedeeld in een foundation en ga je aan de slag met een training die helemaal bij jou past. Benieuwd welk type jij bent? Test ’t hier alvast zelf.

Pagina 1 / 11
⟵ swipe swipe ⟶

be balance

bbb health boutique Den Haag

Je leven weer in balans, dat is het uitgangspunt van de foundation be balance. Die foundation kan wel eens iets voor jou zijn als je jezelf herkent in de volgende kenmerken: veel koffie drinken, vergeetachtigheid, vochtzakjes onder de ogen en stress. Herkenbaar? Dan staat jou een programma te wachten bestaande uit een gebalanceerd dieet, voldoende beweging en de nodige hoeveelheid rust.

be mindful


De foundation be mindful is er voor iedereen die minder stress wil ervaren en bewuster wil leven. Het voedingsprogramma bestaat uit minder koffie, alcohol, zakjes en pakjes. Zo ga je heel bewust je lichaam voeden in plaats van vullen. De trainingen zijn afgestemd op het ervaren van rust, maar dat wil niet zeggen dat de oefeningen niet intensief zijn! Naast sporten in het bbb-boutique, word je tijdens dit programma ook geadviseerd om in de buitenlucht aan langdurige cardiotraining te doen. Dat wordt dus wandelen en fietsen erbij, om vervolgens met een kopje kruidenthee die frisse neus weer op te warmen.

mama to be


Verwacht je een kleintje? Dan is de foundation mama to be er voor jou! Tijdens de zwangerschap is het belangrijk om in beweging te blijven, zo voorkom je rug- en bekkenklachten. Dat kan bij bbb tot 8 maanden voor de bevalling. Het basisadvies van bbb bestaat onder andere uit drie keer per week trainen tijdens het mama-programma in de hot cabines en één keer per week zwangerschapsyoga. Qua dieet helpen ze je er ook graag op weg, want voor iedere zwangere vrouw geldt natuurlijk dat je een aantal dingen beter kunt laten staan.

be happy

Geschikt voor iedereen met een drukke agenda: de foundation be happy helpt om tijd voor jezelf vrij te maken en goed voor jezelf te zorgen. Hoe? Door gericht en met aandacht te bewegen tijdens de workouts in de hot cabine, door aan yoga en meditatie te doen én door te minderen met koffie en alcohol. En dan krijg je daarnaast ook nog lifestylecoaching. Dat klinkt toch als een goede investering in jezelf?

mama

Ben je net moeder geworden? Dan hoor jij bij de mama-foundation! Bij bbb kun je vanaf vier weken na de bevalling weer beginnen met het opbouwen van een blij lichaam. Tijdens de opbouw volg je hot cabin workouts om veilig terug in shape te komen, krijg je yogales om heerlijk te ontspannen en is er lifestylecoaching om je te begeleiden bij misschien wel de grootste verandering in je leven. En het leuke is: Je mag de kleine, nieuwe aardbewoner twee keer per week meenemen naar bbb, tijdens de daarvoor speciaal ontworpen les bbb bring your baby. Wat wil een jonge moeder nog meer?

menopauze

De foundation menopauze helpt je om smooth door deze periode van lichamelijke verandering heen te gaan. Het aanbod bestaat onder andere uit lifestylecoaching om doelen te bepalen en acceptatie te vergroten, yoga en meditatie voor ultieme ontspanning, hot cabin workouts om in vorm te blijven en foodcoaching om je lichaam te steunen. Tijdens dit programma leer je lief voor je lichaam te zijn. En dat is zeker in zo’n overgangsperiode heel erg belangrijk voor jouw gevoel van welzijn!

recover


Bij bbb geloven ze in de kracht van een holistische blik bij lichamelijk klachten. De foundation recover is er voor mensen die moeten dealen met klachten die verdergaan dan een klein beetje pijn. Het sporten in een hot cabin, begeleiding van een bbb fysiotherapeut en verzorging van de innerlijke mens: het kan er zomaar voor zorgen dat je beter in je vel komt te zitten. En wie weet helpt het trainingsprogramma zelfs klachtvermindering in de hand. Dat is toch het proberen waard, nietwaar?!

be strong

Heb je te kampen met stress en concentratieproblemen? Eet je veel suikers en koolhydraten en slaap je te weinig? Dan kan de test wel eens uitwijzen dat de foundation be strong jou weer in balans zal brengen. Het aanbod bestaat uit krachttraining, aangevuld met ontspanningsoefeningen. Verder zal een eiwitrijk-dieet je weer op krachten helpen. En wat ook leuk is: tijdens dit programma leer je hoe je jezelf sterk kunt slapen. En dat begint uiteraard bij op tijd naar bed gaan!

be slim


Met de foundation be slim ga je terug naar de basis. Tijdens het programma ga je vertragen én intensiveren zodat je weer in contact komt met jezelf. Bij deelname zul je het advies krijgen om de ene dag intensief te bewegen en de andere dag een rustige activiteit te ondernemen. Je voedingsprogramma zal bestaan uit gezond eten en drinken, maar ook uit het opbouwen van vertrouwen om bijvoorbeeld emo-eten te voorkomen. Om je weer fit en slank te krijgen, zal je tijdens dit programma jezelf toestemming moeten geven om ontspanning te verkiezen boven stressvolle situaties. Je leert weer kiezen voor datgene wat goed is voor jou en een bijkomend cadeau is dat je weer goed in je vel komt te zitten!

be sugarfree

Veel minder suikers, veel vezels en niet roken. De foundation be sugarfree is er voor iedereen die last heeft van energiedips na de maaltijd, veel honger en dorst heeft en last heeft van kortademigheid en een opgeblazen gevoel. Door met je voeding aan de slag te gaan, zul je al veel verbetering ervaren. Als je daarnaast je buik, bil, rug en borstspieren gaat trainen dan merk je nóg meer verschil. En als je dan óók nog je mindfucks weet te tackelen, dan komt die dag dat je geen balansdag meer nodig hebt vanzelf in zicht!

Ontdek jouw foundation, boek een gratis proefles bij bbb Den Haag!

Ben je benieuwd geworden naar de foundation die volgens 150 health-experts het beste bij jou past? Dan vind je hier meer informatie over de verschillende abonnementen waar je uit kunt kiezen bij bbb. Na inschrijving kun je direct aan de slag met de vragenlijst! Kom je liever eerst een keer sfeer proeven? Schrijf je dan in voor een gratis proefles. En mocht je alvast binnen willen kijken bij bbb, check dan de video.

Topper

Gratis hot cabin proefles

Sportief - Geldig t/m 30 nov 2018

Deze bijdrage wordt je aangeboden door BBB Health Boutique Den Haag. Meer over BBB Health Boutique Den Haag ontdekken?

BBB Health Boutique Den Haag sportscholen

Nu open08:00 - 12:30 |16:30 - 21:00

Frederikstraat 12C, Den Haag

Bekijk meer:sportscholen
Pagina 1 / 11
⟵ swipe swipe ⟶

adv.