Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Goede voornemens voor de perfecte body? Train 3 maanden met De Bakfiets Gym

Aangeboden door De Bakfiets Gym 29 januari 2020

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent byebye voor die overtollige kilo’s. Helaas is dat vaak makkelijker gezegd dan gedaan. De Bakfiets Gym heeft de oplossing: een kickstart van drie maanden met intensieve begeleiding, 2 tot 4 trainingen per week (in de buitenlucht!) een voedingsplan en nog veel meer.

Als je eenmaal bezig bent gaat het wel maar beginnen,.. dat is lastig. Precies daarom heeft De Bakfiets Gym het kickstartprogramma ontwikkeld. Drie maanden lang word je aan de hand genomen door de trainers van De Bakfiets Gym en een voedingscoach. Na deze drie intensieve maanden wordt er een plan voor je gemaakt. Met dit op maat gemaakte plan kun je door trainen met een normaal abonnement van De Bakfiets Gym.

Foto: Bakfiets Gym

Hoe werkt het?

Met het kickstartprogramma word je alles toegereikt wat je nodig hebt voor een gezonder leven. Dit kun je verwachten:

1)      Een assessment (telefonisch) waarin je huidige situatie in kaart wordt gebracht
2)     Een persoonlijk afgestemd voedingsplan
3)     Wekelijks contact over de voortgang en aanpassingen waar nodig
4)     Begeleiding voor een betere mindset. Je gaat vragen beantwoorden en challenges doen
5)    Motiverende trainingen bij De Bakfiets Gym (2-4 trainingen per week)
6)    Wekelijkse trainingsschema’s met opbouw
7)     Besloten instagrampagina, met 3 x per week motivatie, tips, recepten en handige informatie
8)    Nazorg: berekening volgende stap: verder afvallen, onderhoud of spieropbouw

Foto: Bakfiets Gym

Het zelf kunnen volhouden

Het fijne aan het kickstartprogramma is dat je eindelijk een stok achter de deur hebt om er nu wél voor te gaan. Je ontvangt persoonlijke begeleiding en tijdens de goede én de slechte momenten kun je rekenen op de mensen van De Bakfiets Gym.

Superfijne begeleiding

“Het is een heerlijke workout in de buitenlucht. Je hebt trainen en je hebt Trainen: hier krijg je kwaliteit, pure progressie en effectiviteit. Die zijn echt merkbaar tijdens de workouts”, zegt Sandrine erover, die nog nooit een training heeft overgeslagen. “Een chille training en goede lange warming up! Superfijne begeleiding, en er wordt goed op techniek gelet”, voegt Wilbert toe.

Chille locatie

En wil je na je zwangerschap weet fit worden? “Uit mijn comfortzone betekende voor mij na mijn zwangerschap 2 keer per week om 6:30 uur bij de Bakfiets Gym aan de slag te gaan. Nu vind ik het heerlijk en een goed begin van mijn dag. En ben ik er zelfs in het weekend nog een keer extra te vinden. Lekker trainen met muziek onder goede begeleiding. Het voedingsadvies maakt het helemaal af, zo weet ik dat ik echt goed bezig ben!” Het is duidelijk: Anne-Sophie is dik tevreden;)

En Paula zegt: “Je krijgt bij de Bakfiets Gym een uitgebreide warming up en fijne work-out. Er wordt goed op je houding en techniek gelet. En natuurlijk is het sporten op een chille locatie superfijn!.”

Heb je het programma afgerond? Dan heb je de tools in handen om het zelf vol te houden. Klik hier voor meer informatie!

Lees ook

Deze sportschool zit in een bakfiets: ‘Wij hebben geen slapende leden’

Het is geen bootcamp, geen crossfit en zeker geen uur lang rammen en raggen tot je kapot bent. Het i...

adv.