Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze sportschool zit in een bakfiets: ‘Wij hebben geen slapende leden’

Aangeboden door De Bakfiets Gym 6 november 2019
Het is geen bootcamp, geen crossfit en zeker geen uur lang rammen en raggen tot je kapot bent. Het is een nieuwe manier van sporten waardoor je véél sneller progressie boekt. Het zal je niet verrassen dat heel Den Haag in de ban is van De Bakfiets Gym. Benieuwd wat ze anders doen? We leggen het uit.

Je raadt het misschien al: die bakfiets rijdt geen sportschool in natuurlijk. Je sport op de meeste toffe en bijzondere buitenlocaties in Den Haag. Terwijl al je zintuigen geprikkeld worden, werk je aan kracht, conditie en mobiliteit. Niet alleen met eigen lichaamsgewicht, maar met professionele materialen die je ook in de sportschool vindt en zeer persoonlijke begeleiding. Zie het als personal training in een groepsles setting.

Beeld: De Bakfiets Gym

Grenzen verleggen

Hoe je die betere resultaten behaalt? Bij de Bakfiets Gym doen ze aan kwalitatief sporten aan de hand van een vaste ‘periodisering’. Klinkt lastig, is het niet. Als je lid wordt bij de Bakfiets Gym maken ze een persoonlijk trainingsschema voor je waarin je langzaam je grenzen verlegt en dus steeds sterker en fitter wordt op een goede manier. Je werkt aan je doelen in groepsverband dus het is nog gezellig ook!

‘Wij bepalen wat je gaat doen’

Guido van Belle, eigenaar van de Bakfiets Gym vertelt: ”Bij ons word je niet aan je lot overgelaten. Wij geven zeer persoonlijke begeleiding en aandacht. Met andere woorden: wij bepalen wat je moet doen in plaats van dat je dit zelf bepaalt. We zijn de Bakfiets Gym gestart omdat we betere outdoor workouts wilden aanbieden. Bij ons wordt extreem goed gelet op de kwaliteit van uitvoering en als je de oefeningen goed uitvoert boek je ook sneller progressie.”
Beeld: De Bakfiets Gym

Maandelijks opzegbaar

Het is januari en je begint vol goede moed aan je sportschoolabonnement. Na drie keer zakt het enthousiasme al en na twee maanden ga je helemaal niet meer. Klinkt dit herkenbaar? Bij de Bakfiets Gym gaat het niet gebeuren. Guido vertelt: ”Wij hebben geen slapende leden. Ten eerste is het lidmaatschap maandelijks opzegbaar en ten tweede zorgen we ervoor dat je komt! We doen het samen met jou en we gaan samen je doelen  behalen. Kom je niet? Dan sturen we een berichtje. Zien we je een tijdje niet? Dan bellen we even. We zijn een team!”

Hoe overleef ik de feestdagen?

Ja… goede vraag! Daarom organiseert de Bakfiets Gym samen met Anne van Fitwicht op 1 december van 13.00 tot 15.00 een voedingsevent bij Suzie Q in Scheveningen. Tijdens het event krijg je informatie over voeding: energiebalans, macro’s etc., een stappenplan voor een gezonde leefstijl, een gratis e-book met gezonde en eiwitrijke recepten van Fitwicht en natuurlijk tips: hoe overleef je de feestdagen. Klik hier voor tickets.

Benieuwd naar de Bakfiets Gym? Doe eens een proeflesje mee. Het kost helemaal niets en je weet gelijk of het bij je past!

Meer over De Bakfiets Gym ontdekken?

De Bakfiets Gym sport en bewegen

Gesloten06:30 - 21:00

, Den Haag

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.