5 x Sporten met een personal trainer

Door Martine Linnemeijer - Chambone 1 januari 2018

Het overkomt de beste hoor, een paar extra kilootjes na die heerlijke vakantie. Pizzaatje, wijntje erbij, ijsje toe. En groot gelijk heb je! Maar mocht je die vakantiekilo’s toch liever weer kwijtraken, dan hebben wij een paar leuke sportadresjes voor je. Allemaal onder begeleiding van goede trainers dus totally verantwoord.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Statensport

Bij Statensport hangt er een sportieve, gezellige en huiselijke sfeer. Echt geen standaard sportschool waar je in de massa verdwijnt. En hoe leuk is het om te sporten in een monumentaal herenhuis aan de Frankenslag met een superfijne fitnesstuin. Het grote voordeel hier is de persoonlijke begeleiding, bij ieder abonnement krijg je gewoon een aantal uur personal training gratis. Top toch!

Foto: Statensport

Statensport sportscholen

nu open07:00 - 22:00

Frankenslag 9

Bekijk meer:sportscholen

Crossfit Ninja’s

Bij Crossfit Ninja’s ga je als een malle aan de bak en ben je gegarandeerd trots op jezelf na een training. En volledig kapot. Iedere ochtend kun je op Facebook zien wat de WOD (Workout Of the Day) is. Dan kun je je nog bedenken… 😉 CrossFit is een mix van gewichtheffen, gymnastiek en conditietraining. Je traint in een groep – op je eigen level – onder begeleiding van een coach. Wat ons opvalt bij Crossfit Ninja’s is de ontzettend positieve vibe. Lekkere muziek, fijne coaches en iedereen moedigt elkaar aan. Boost voor je lijf en je motivatie!

Foto: Facebook Crossfit Ninja’s

Crossfit Ninja’s sportscholen

nu open07:00 - 22:00

Binckhorstlaan 135

Bekijk meer:sportscholen

The Bodybar

Bij The Bodybar train je volgens de EMS (ElectroMyoStimulation) methode. Dat is een ingewikkelde term voor een pittige training in een soort wetsuit met veel draadjes. Je traint met maximaal twee personen tegelijk en altijd onder begeleiding van een personal trainer. Tijdens deze workout worden door laagfrequente electrische impulsen de spieren in het lichaam mega gestimuleerd. Daarmee vliegen de vetjes eraf. En dat in 20 minuten, vind je ook vast wel fijn om te lezen 😉

Foto: Facebook The Bodybar

The Bodybar sportscholen

nu gesloten09:00 - 18:00

Doctor Lelykade 1D

Bekijk meer:sportscholen

Start to Run

Hardlopen is super populair maar ook erg blessure gevoelig. Met de hardloopcursus van Start to Run leer je van een professionele trainer op een verantwoorde manier hardlopen. En het leukste is: je doet het niet alleen! Kijk voor alle info en cursuslocaties op de website van Start to Run.

Foto: Start to Run

F45 The Bridge

In Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Amerika en het Verenigd Koninkrijk zweren ze bij deze fitnessmethode. Tijdens een training worden crossfit, cardio en calisthenics gecombineerd in een high intensity interval training van 45 minuten.

f45-training
f45-training

F45 training sportscholen

nu gesloten07:00 - 20:00

JP Coenstraat 10

Bekijk meer:sportscholen
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie