Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe Mud Masters obstacle run op Scheveningen

Door Joyce Hoogland 11 juni 2019

Is een rondje hardlopen voor jou te saai? Dan hebben we goed nieuws. Voor  sportieve waaghalzen verzorgt Mud Masters een bijzondere hindernisloop op Scheveningen. De organisatie van obstacle runs komt namelijk met een geheel nieuw concept. Ga jij de uitdaging aan?

Het strand van Scheveningen is zaterdag 29 juni het decor van de Beach Workout van Mud Masters. Als je nog niet aan het trainen bent, ben je te laat want dit is een pittige workout.

Hindernissen

Tijdens de Mud Masters Beach workout staan er in een zogenaamde arena (Beach Stadium) van mul zand tien hindernissen zoals een grote muur, monkey bars en netten waaronder je moet kruipen. Verder zijn er workout zones waar je onder andere vrachtwagenbanden flipt en daaromheen is een hardloopbaan van 500 meter.

Op dit parcours vind je geen modder, water of ijsbaden.

Mud Masters parcours Scheveningen 2019
Mud Masters parcours Scheveningen 2019

Parcours

Je kunt 5 of 10 kilometer afleggen. Het parcours is zo opgebouwd dat je elke keer een rondje hardloopt en daarna in de arena de hindernissen neemt of de workout zone doet. Deelnemers van de 10 kilometer lopen 1000 meter. Je kunt natuurlijk voor een eigen tijd gaan, maar het is leuker om de race als team te volbrengen

Tickets

Tickets voor de 5 kilometer kosten in de voorverkoop €37,50 en ter plaatsen €45,-. Deelname aan de 10 km kost €42,50 en ter plaatse €50,-

Meer over

Doen Sport

adv.