Namasté! 5x yoga in Den Haag

Door Joyce Hoogland 12 februari 2018

Wij kunnen zoveel redenen bedenken om met yoga te beginnen: Ontstressen, een momentje voor jezelf, je conditie verbeteren, beetje spieren kweken, een paar kilootjes afvallen en zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. Doe jij nog niet aan yoga? Of wil je het juist weer oppakken? Dan hebben wij een handig lijstje met yogascholen in Den Haag.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Yogaschool Balanzs

Balanzs biedt verschillende lessen aan van rustig tot intensief.  En in de zomer worden de yogalessen buiten gegeven, op het strand en in het park. Kom je hier voor het eerst? Dan kun je zeven dagen lang gratis lessen volgen! Kun je gelijk uitvinden welke vorm van yoga jij het leukst vindt. Na je proeftijd kost een les € 14,50 euro.


Meer over Balanzs ontdekken?

Balanzs beauty en wellness

Nu open09:00 - 22:45

Meerdervoort 96c, Den Haag

Bekijk meer:beauty en wellness

Bikram Yoga

Bij Bikram Yoga doe je in 90 minuten tijd 26 verschillende oefenen. Klinkt nog niet heel bijzonder, maar deze oefeningen worden gedaan in een ruimte waar de verwarming lekker hoog staat. De temperatuur is ongeveer 40 graden. Waar dat allemaal goed voor is? Door de combinatie van oefeningen en de hoge temperatuur worden je spieren flexibeler en heb je minder kans op blessures. Ook zorgt de temperatuur er natuurlijk voor dat je flink gaat zweten en daardoor worden afvalstoffen uit je lichaam afgevoerd. Bij deze yogaschool kun je als beginner 1 week onbeperkt sporten voor 15 euro.


Meer over Bikram Yoga ontdekken?

Bikram Yoga beauty en wellness

Nu gesloten09:00 - 11:30 |15:30 - 22:00

Prins Hendrikplein 2 , Den Haag

Bekijk meer:beauty en wellness

Saktiisha yoga centre

Deze yogaschool zit op zo’n mooie plek, namelijk in het Spaansche Hof! Hier is voor ieder wat wils. Zo zijn er yogalessen voor beginners, voor ouderen, voor kinderen en zwangerschapsyoga. Verder heeft deze locatie een fantastisch dakterras. Bij mooi weer worden de yogalessen buiten gegeven en ondertussen kun je genieten van een prachtig uitzicht over het Haagse centrum. Een proefles kost 9 euro en drie introductielessen kosten bij elkaar 20 euro.


Meer over Saktiisha yoga centre ontdekken?

Saktiisha yoga centre beauty en wellness

Javastraat 12, Den Haag

Bekijk meer:beauty en wellness

Fit en Balans

Bij Fit en Balans kun je meedoen aan verschillende vormen van yoga. Je kunt er terecht voor iyengar yoga (met materialen), pilates, kracht- en conditielessen. Voor ouderen is er stoelyoga en als je een blessure hebt kun je op vrijdagochtend een aangepaste les volgen. Verder verzorgen zij van juni tot en met september yoga op  het Zuiderstrand bij La Cantina. Een enkele les yoga kost € 12,50 en pilates € 7,50 euro.


Meer over Fit en Balans ontdekken?

Fit en Balans beauty en wellness

Valkenboskade 429, Den Haag

Bekijk meer:beauty en wellness

Hidden Gym

Hidden Gym is vorig jaar begonnen in Den Haag. De sportleraren van deze club verzorgen op bijzondere locaties sportieve lessen waaronder ook een aantal yogalesjes. Je kunt bijvoorbeeld een les volgen op het dak van Bleyenberg, bij Urban Farmers, Escher in het Paleis en zelfs in een beergarden! Verder is er een les Urban YoDa. Nee dat is geen typefout, YoDa is namelijk een samenstelling van yoga en dance. Meedoen aan een les kost € 12,50.

Hidden Gym Yoga
Hidden Gym Yoga

Meer over Hidden Gym ontdekken?

Hidden Gym beauty en wellness

Bekijk meer:beauty en wellness

Lees óók:

Dit zijn (volgens jullie) de 8 fijnste yogastudio’s in Den Haag

Yoga is een manier om zowel lichaam als geest fit te houden. Dit bereik je door bijzondere lichaamsh...
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Sport

adv.