Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk! De Zier Running Club zoekt hardlopers

Aangeboden door Zier Running 10 augustus 2019

Ken je de Zier Running Club al? Zo niet, dan mis je wat heel leuks! Elke eerste donderdag van de maand gaat een enthousiaste groep hardlopers, onder leiding van hardloopgoeroe John, de straat op voor een hardlooptraining. Nog fijner: het kost niks en je leert nog een hoop ook!

De hardlooptraining wordt vanuit het filiaal Zier Running aan de Laan van Meerdervoort georganiseerd. Is de groep compleet? Dan ga je van start! Tijdens de training komen verschillende trainingselementen aan bod. Denk aan loopscholing en intervallen. Je gaat goed aan de bak dus!

Fun-factor

Zie je jezelf al gaan? Nu het weer steeds beter wordt is het natuurlijk heerlijk om lekker buiten te zijn. En dan niet alleen, maar met een gezellige groep hardlopers. Want naast het harde werken, is het vooral erg leuk om mee te doen met de training. De fun-factor en het sociale aspect spelen een belangrijke rol!

Iedereen mag meedoen

De training begint om 19.30 uur, verzamelen vanaf 19.00 uur in de winkel. De trainingen zijn kosteloos en iedereen mag meedoen. Dus jijzelf, je broertje, je buurvrouw. Nodig iedereen uit. Enige loopervaring is vereist.

Opgeven

Dus, waar wacht je nog op! Je kunt je opgeven door te mailen naar [email protected] met als onderwerp: Zier Running Club. Klik hier voor meer informatie.


Meer over Zier Running ontdekken?

Zier Running schoenenwinkels

Geopend09:00 - 17:00

Laan van Meerdervoort 632, Den Haag

Bekijk meer:schoenenwinkels

adv.