Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Inga, Merel en Hannie hebben de perfecte sportschool gevonden: ‘Je kunt hier altijd terecht’

Aangeboden door BBB Health Boutique Den Haag 4 januari 2019

Hoe fijn is het als je een sportschool vindt die perféct bij je past. Of je nou zwanger, pas bevallen, te zwaar, te dun, herstellende of juist heel fit bent. Een sportschool die met je mee beweegt en waar je op elk moment van je leven kan instappen? Inga (41), Merel (40) en Hannie (76) hebben hun plek bij bbb health boutique gevonden en zijn laaiend enthousiast!

We spreken af om 09:00 ’s ochtends bij bbb health boutique. Twee vrolijke dames (Inga & Merel) wachten ons op. ”Willen jullie een lekker kopje koffie? Dat kan je hier gewoon pakken.” Hannie is even spoorloos maar al gauw terecht. ”Sorry hoor, ik ben nog even snel in de hotcabin gedoken!”

Sorry hoor, ik ben nog even snel in de hotcabin gedoken!

Als we allemaal zitten brandt het gesprek over bbb health boutique los. Want dat is waarvoor we hier zitten. Wij willen weten óf en zoja waarom, het sporten bij bbb health boutique (holistische sportschool voor vrouwen in Den Haag) zo leuk is.

Inga: ‘Het voelt als thuiskomen’

Inga woont al een tijd als expat in Nederland. Sinds 4 jaar is ze lid bij bbb healthboutique. ”Het fijne aan deze sportschool is dat je er op elk moment in je leven kan instappen. Òòk als je zwanger of herstellende bent. Bij andere sportscholen moest ik een break nemen als ik mij niet goed voelde. Hier past de sportschool zich aan mij aan.”

”Daarbij gaat het hier niet alleen om sporten en gezond bezig zijn maar om het samen zijn. Je komt in een warm bad terecht, een groep met vrouwen die voor je klaar staan. Voor mij als expat is dat heel fijn, je maakt snel nieuwe vrienden hier!”

[tekst gaat door onder foto]

Ook als je net bevallen bent kan je terecht bij bbb health boutique. Foto: bbb health boutique

Merel: ‘Ik kan hier lekker mezelf zijn’

Merel is 1,5 jaar lid van bbb health boutique. Door haar tijdrovende baan in Amsterdam zocht ze een sportschool waar ze snel en makkelijk kon sporten. ”Ik woon hier in de straat, dat is natuurlijk wel erg fijn, haha! Maar dat is niet de reden dat ik hier ben komen sporten. Het 30 minuten sporten in de hot cabin, wanneer ik maar wilde, was erg goed te combineren met mijn werk.”

Maar dat was niet het enige grote voordeel voor Merel: ”Bij andere sportscholen is het vaak gezien en gezien worden en daar heb ik helemaal geen zin in als ik ga sporten! Hier kan ik altijd terecht, hoe ik me ook voel, en hoe ik er ook uit zie. Ik ben welkom, òòk als ik een keer moet huilen.”

Hannie: ”Ik probeer opeens allemaal nieuwe dingen”

Hannie komt zo vaak als ze kan op de fiets naar bbb health boutique. Het is een half uur fietsen, maar dat is het waard. ”Ik had overal pijntjes en ik zocht naar een oplossing. Bij bbb hebben ze een programma op maat voor mij gemaakt en sindsdien heb ik nooit meer blessures gehad!”

”Wat ik ook erg gaaf vind zijn de challenges. We hebben deze maand een geen-suikerchallenge en volgende maand een mindfullness challenge. Dat zijn dingen die ik normaal gesproken niet zou proberen maar nu doe ik het wel. Ik voel me er super goed bij!”

Nou, waar wacht je nog op? Wil jij ook graag helemaal in shape komen? Schrijf je hier dan gauw in voor een proefles!

Lees ook:

Welk type vrouw ben jij? Ontdek het body, food en mind-programma dat bij jou past!

Dikke kans dat jij al 234 keer bent begonnen met sporten, maar er nog steeds geen grammetje vanaf is...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door BBB Health Boutique Den Haag. Meer over BBB Health Boutique Den Haag ontdekken?

BBB Health Boutique Den Haag sportscholen

Geopend08:00 - 12:30 |16:30 - 21:00

Frederikstraat 12C, Den Haag

Bekijk meer:sportscholen

adv.