Gratis sporten: deze prachtige gym mag je een maand lang uitproberen

Aangeboden door Sky Health 11 juni 2019

Wil je jezelf overtreffen in de sportschool en heb je daar wat meer hulp bij nodig? Dan kun je in Den Haag terecht bij Sky Health. Sky Health bevindt zich op een prachtige locatie midden in het centrum en door hun unieke manier van trainen kan ook jij je maximale fysieke en mentale conditie bereiken. Benieuwd? Probeer het 30 dagen (gratis)uit. Dit is inclusief 2 personal trainingssessies!

Ervaar wat je kunt bereiken

Bij Sky Health kom je niet alleen om te sporten, maar om op alle vlakken het meeste uit jezelf te halen. Ze helpen je met de juiste voeding door middel van een voedings-, en supplementenplan en door middel van het functionele bewegingsonderzoek leer je realistische doelen te scheppen voor jouw trainingen. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar onder begeleiding van een gecertificeerde personal trainer. Je ziet binnen 30 dagen al verschil, en als je dat niet gelooft mag je het gratis uitproberen 😉

Training voor iedereen

Voor wie is deze sportschool eigenlijk bedoeld? Dat is simpel: voor iedereen die fitter door het leven wilt gaan. Of je nu beginnend of ervaren sporter bent, 17 of 70 jaar, man of vrouw, dik of dun… krachttraining is werkelijk voor iedereen, wat je doel ook is. Misschien wil je spiermassa opbouwen, vet verbranden, je gewrichten sterker trainen of gewoon een sterk en gezond lichaam opbouwen. Al die zaken beginnen bij kracht- en mobiliteitstraining. En dat is precies wat ze doen bij Sky Health.

Begeleiding of zelfstandig

Bij Sky Health vinden het ze belangrijk dat je zelf kunt kiezen welke manier van trainen bij je past. Het trainen met een van de personal trainers maakt je trainingen persoonlijk, op maat, gestructureerd, resultaatgericht en een meer lonende ervaring. Wil je liever vrij trainen? Dan ben je natuurlijk ook welkom in de Open Gym waarbij je zelf traint, maar wel advies krijgt. Wie liever in een groep traint is welkom in één van de groepslessen, waarbij je kracht en conditie combineert.

Sky Health
Beeld: Sky Health

Bijhouden van resultaten

Bij Sky Health geloven ze dat weten wat voor jou werkt de sleutel is tot voortdurende verbetering. Testen, opnieuw testen en aanpassen. Of het nou je doel is om kracht te krijgen, gewicht te verliezen of de mobiliteit te verbeteren, bij Sky Health volgen ze jouw progressies om ervoor te zorgen dat je elke keer meer uit je training blijft halen!

Gratis 30 dagen uitproberen

Ben je nieuwsgierig naar Sky Health en ben je benieuwd of het bij je past? Dan kun je gebruik maken van een gratis proefmaand. Probeer het gewoon eens! Waarschijnlijk sta je versteld van wat je in 30 dagen al kunt bereiken 😉

Aanmelden voor de gratis proefmaand doe je online. 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Sky Health. Meer over Sky Health ontdekken?

Sky Health sportcentra

Nu open07:00 - 21:00

Gortstraat 7, Den Haag

Bekijk meer:sportcentra

adv.