Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

‘Een verademing’: dit zeggen anderen over de trainingen van de Bakfiets Gym

Aangeboden door De Bakfiets Gym 10 september 2020

Bij de Bakfiets Gym zie je misschien een hele grote bakfiets voor je, zo groot als een sportschool. Maar zoals we al eerder schreven is dat natuurlijk niet zo. Bij deze sportschool train je gewoon op de mooiste locaties van Den Haag. Hoe ís dat nou eigenlijk, trainen met de Bakfiets Gym? Drie leden vertellen er alles over. 

Terwijl al je zintuigen geprikkeld worden, werk je aan kracht, conditie en mobiliteit. Niet alleen met eigen lichaamsgewicht, maar met professionele materialen die je ook in de sportschool vindt en zeer persoonlijke begeleiding.

Zie het als personal training in een groepsles setting. Dat is in een paar woorden de Bakfiets Gym. En wie kunnen nou het best vertellen hoe de trainingen bij deze sportschool zijn? Juist, de leden zelf.

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: de Bakfiets Gym

‘Verademing’

Nicky is al een tijdje lid bij de Bakfiets Gym en ze is razend enthousiast: “Wat een verademing om lekker buiten te kunnen sporten onder begeleiding. Omdat er vaak twee trainers aanwezig zijn, is er genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht en uitleg. Voor mij is het geen typische bootcamp, omdat de focus meer ligt op krachttraining en er standaard (zwaardere) dumbbells en kettlebells zijn. Houd het vooral zo jongens, origineel en persoonlijk.”

Supergoed

Ook Rowan is niet meer weg te slaan van de trainingen. Ze vertelt: “De Bakfiets instructeurs zijn supergoed in wat ze doen: met veel aandacht voor houding en techniek en altijd met een grote glimlach. Met ruimte voor gezelligheid zorgen zij altijd voor een fijne workout. Ik train met onwijs veel plezier met ze, en verwacht dat nog heel lang te doen!”

Voldaan, vrolijk en relaxed

Tot slot vertelt lid Lizette: “Super leuke en effectieve workout op het strand! De setting is geweldig en de instructeurs corrigeren je goed. Je houding en spierkracht verbeteren snel en je komt voldaan, vrolijk en relaxed terug van een training. Echt een aanrader dus!”

Benieuwd naar de Bakfiets Gym? Doe eens een les mee en ervaar het zelf. Dan weet je meteen of het bij je past!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Bakfiets Gym. Meer over De Bakfiets Gym ontdekken?

De Bakfiets Gym sport en bewegen

Gesloten08:30 - 11:30

, Den Haag

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.