Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mommies to be opgelet: 5 x zwangerschap sporten in Den Haag

Door Joyce Hoogland 13 augustus 2019

Zwanger zijn is natuurlijk een heel goed excuus om lekker lui te zijn: ofwel professioneel bankhanger te worden. Maar wist je dat sporten tijdens de zwangerschap ook heel fijn kan zijn en goed is voor de gezondheid van jou en je baby?

Als je fit bent heb je minder last van zwangerschapskwaaltjes en kan de bevalling wat soepeler gaan. In Den Haag worden veel zwangerschap sporten aangeboden, wij hebben er een paar op een rijtje gezet. Heb je nog een leuke tip? We vullen het lijstje graag aan: Tip de redactie

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Zwangerschapszwemmen

Foto Unsplash

Bij Mulder Sport zijn er speciale zwemsessies voor zwangeren. Als je in het water ligt hoef je al dat extra gewicht niet te dragen, eindelijk weer even makkelijk bewegen 😉

Je kunt de hele zwangerschap komen zwemmen. Bij Mulder Sport hoef je je van te voren niet in te schrijven, je meldt je gewoon een kwartier voor de les bij de balie.

Zwangerschapzwemmen is op dinsdag van 20.00 tot 20.45 uur en het kost €8,50 per keer.


Meer over Mulder Sport ontdekken?

Mulder Sport sportscholen

Gesloten07:00 - 23:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Loevesteinlaan 885, Den Haag

Bekijk meer:sportscholen

Mom in balance

Voor de écht sportieve zwangeren is er Mom in Balance. Op verschillende plekken zoals het Haagse bos en op Kijkduin worden buiten trainingen gegeven voor zwangeren en dames die net herstellen van de bevalling. Er is veel aandacht voor een sterke rug en stabiliteit van het bekken. Ook wordt er gewerkt aan de conditie met cardio oefeningen.

Abonnementsprijzen zijn per maand:

  •  Zwanger Workout onbeperkt: € 68,50
  •  Zwanger Workout 1x p/week: € 48, 50
  • Proefles Zwanger Workout: € 10,-

Klik hier voor meer informatie

BBB Health Boutique

Het BBB mama sportprogramma is voor, tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Voor de bevalling kun je tot ongeveer week 34 een bewegingsprogramma volgen. De oefeningen zijn gericht op het versterken van de korsetspieren en het bekkenbodem. Ook kun je er zwangerschapsyoga volgen.

Verder kun je meedoen aan sporten in de hot cabin. Je denkt ‘dat is niet gezond voor een zwangere’, maar speciaal voor jou verlagen ze de temperatuur van 40 naar 30 graden.

Je kunt gratis een proefles volgen, vervolgens zijn er verschillende abonnementen en ook kun je een losse les kopen voor €25,-


Meer over BBB Health Boutique Den Haag ontdekken?

BBB Health Boutique Den Haag sportscholen

Gesloten08:00 - 13:00 |16:30 - 19:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Frederikstraat 12C, Den Haag

Bekijk meer:sportscholen

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga

Tijdens de yogales bereid je je voor op de bevalling. Met verschillende oefeningen leer je ontspannen en word je flexibel. De zwangerschapsyoga bestaat uit doorlopende lessen van 75 minuten. Je kunt instromen wanneer je daar zelf behoefte aan hebt, ze raden echter wel aan tussen de 12e en de 25ste week te beginnen.

Voor een aaneengesloten lessenreeks vanaf 4 lessen betaal je € 13,50 per les. Voor een aaneengesloten reeks vanaf 14 lessen betaal je € 12,50 per les.
Een losse les/proefles kost € 15,-


Meer over Haags yoga centrum ontdekken?

Haags yoga centrum yoga

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

De Sillestraat 13, Den Haag

Bekijk meer:yoga

Zwangerschapfitness


Bij Feel Good Moms aan de Malakkastraat volg je fitnesslessen speciaal voor zwangeren. Heb je al een tijd niet gesport, geen probleem. Hier hebben ze verschillende lessen voor sportieve en minder sportieve mommies te be.

Met een One fit- lidmaatschap kun je op verschillende locaties sporten met hetzelfde abonnement. Hoe het werkt? Je download een app en daarop zie je wanneer en waar de les is die jij wil volgen en vervolgens reserveer je een plekje in die les. Een lite lidmaatschap kost €27,50 voor een maand en dan kun je 1 x per week komen sporten.

Klik hier voor meer informatie.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.