7 x stoer (en bijzonder) sporten in Den Haag

Door Allan Vos 23 april 2018

Klimmen, surfen, duiken, rollen, springen, vallen en weer opstaan. Na een weekend waarbij je vast heerlijk bent bijgekomen van het fantastische weer van afgelopen week, is het nu weer tijd om te knallen. En dan heb ik het niet over knallen in de sportschool, maar wel over sporten. Sporten die nét even wat anders, harder, heftiger of pijnlijker zijn dan dat je gewend bent. Stap uit je comfortzone en probeer één van deze zeven stoere sporten uit.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Klimmuur Uithof en Hollands Spoor

Klimmuur Hollands Spoor

Steeds hoger en hoger klimmen op een steile wand. Normaal gesproken moet je naar bijvoorbeeld Frankrijk om tegen rotsen op te klimmen, maar bij de twee klimwanden die we in Den Haag hebben kun je daarvoor veilig oefenen. Via verschillende routes en veilig aan een touw en met een begeleider op de grond kun je je eerste meters omhoog klimmen. Probeer het eens uit!

Klimmuur – Hollands Spoor sportcentra

Nu gesloten13:00 - 22:30

Waldorpstraat 15, Den Haag

Bekijk meer:sportcentra

De Uithof sportcentra

Nu gesloten11:00 - 22:00

Jaap Edenweg 10, Den Haag

Bekijk meer:sportcentra

Muscle Beach bootcamp

Muscle Beach Scheveningen
Muscle Beach Scheveningen

Bootcamp dat kennen we wel, maar bij Muscle Beach gaan ze net een stapje verder om jou het uiterste te laten geven. Zweet het uit. Schreeuw het uit en verbrand dat vet. Of misschien geniet je hier gewoon van voor de fun, dat mag natuurlijk ook!

Muscle Beach sportscholen

Lindoduin 36-38, , Den Haag

Bekijk meer:sportscholen

Dutch Scuba Divers

Dutch Scuba Divers
Dutch Scuba Divers

Meters diep onder water met een duikfles op je rug genieten van de mooiste vissen. Tja, daarvoor moet je naar Bali. Maar het mooie is dat je dit alles wel kunt doen en oefenen, maar dan zonder die vissen te zien. Je kunt alleen of met een groepje duikles nemen waardoor je straks op vakantie niet meer hoeft te spartelen en proesten, maar heel smooth het water in kunt zakken als een volleerd diepzeeduiker.

Dutch Scuba Divers sportwinkels

Nu gesloten11:30 - 19:00

Waldorpstraat 15K (Globe gebouw), Den Haag

Bekijk meer:sportwinkels

Parliament of Pain

Facebook Parliament of Pain

Pijn is fijn! Althans zo denken ze er bij deze rollerskate-sport over. Bij rolschaatsen denk je aan leuke pirouettes met roze beenwarmers, maar hier wordt gevochten. Dit is sport! Overigens mag je ook eerst rustig aan de kant een wedstrijd komen bekijken en er is vast iemand die je eerst de spelregels komt uitleggen.

Parliament of pain sport en bewegen

Nu gesloten19:00 - 22:00

Slicherstraat 11, Den Haag

Bekijk meer:sport en bewegen

Kiteboardschool

kiteboardschool Kijkduin
kiteboardschool Kijkduin

Superstoer het wilde Haagse zeewater over surfen. In weer en wind kan deze sport worden beoefend, maar stiekem hopen we wel of een flinke wind en wat ruiger weer om het allemaal wat stoerder te maken. Het is even oefenen om niet het zeewater in de duikelen vanaf je board, maar als het dan lukt: genieten!

Kiteboardschool sportscholen

Nu gesloten08:00 - 22:00

Machiel Vrijenhoeklaan 175, Den Haag

Bekijk meer:sportscholen

Haagse Directe

Facebook Haagse Directe

Om af en toe wat stoom af te blazen is boksen natuurlijk de nummer één sport. Lekker is het om tegen een bal aan te slaan thuis of in de gym, maar nog veel lekkerder is het om een tegenstander te hebben waarvoor je weg moet duiken en die je kan verrassen tijdens het gevecht. De boedoeling bij boksen is overigens niet om elkaar lens te slaan. Het blijft een spelletje.

Haagse Directe sport en bewegen

Nu gesloten19:00 - 21:00

Newtonstraat 8, Den Haag

Bekijk meer:sport en bewegen

Jumpsquare

Wellicht minder stoer dan de vorige sporten, maar zo leuk en lekker om van trampoline naar trampoline te gaan of in een bad vol schuimblokken te duiken. Superhoog springen en al je spieren inzetten. Geloof me, hiervan raast ook de adrenaline door je lijf!

Jumpsquare (Rijswijk) speeltuinen

Lange Kleiweg 1E, Rijswijk

Bekijk meer:speeltuinen
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Sport

adv.