Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

4 x luxe sportschool

Door Martine Linnemeijer - Chambone 5 februari 2018

Zo goedkoop mogelijk sporten is al jaren razend populair. Maar wat als je houdt van luxe, niet te massaal en persoonlijke begeleiding? Dan hebben we vier fijne sportscholen voor je gevonden waar sporten bijna een ontspannen uitje wordt.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Max Health Club

Naast fitness kun je bij Max heerlijk zwemmen in het indoor zwembad en na het sporten in de sauna of het stoombad. De sportschool ziet er gelikt uit, ligt in een prachtig groene omgeving en hier ben je geen nummer. De trainers kennen je en helpen je zo effectief mogelijk te trainen.


Meer over Max Health Club ontdekken?

Max Health Club sportscholen

Gesloten08:00 - 18:00

Klatteweg 109, Den Haag

Bekijk meer:sportscholen

La Riva

Sporten in de cabine van 36 graden

Bij binnenkomst merk je het al direct, dit is niet je standaard sportschool. Het lijkt bijna alsof je een hip designhuis binnenstapt: Hoogpolig tapijt, aangename temperatuur en alles is prachtig gestyled. Deze wetenschappelijk bewezen Zwitserse methode doe je gedurende 30 minuten in een cabine van ruim 36 graden.


Meer over LaRiva ontdekken?

LaRiva sportscholen

Vandaag gesloten

Valeriusstraat 33, Den Haag

Bekijk meer:sportscholen

Ceasar – Fitness & Spa

Een fitness en spa complex in het voormalige Mauritskadebad, midden in het centrum van Den Haag. Hier zijn veel faciliteiten  ondergebracht. Denk aan fitness, groepslessen, yoga, verschillende sauna’s, hamam en beautybehandelingen. Met maar liefst 5000 vierkante meter aan fitness en spa resort kun je je hier prima vermaken.


Meer over Caesar – Fitness + Spa Resort ontdekken?

Caesar – Fitness + Spa Resort

Gesloten09:00 - 22:00

Mauritskade 10, Den Haag

BBB health boutique

De work-outs worden gedaan in hot cabins. Sporten in warmte is goed voor de doorbloeding, heeft een reinigende werking, is fijn voor de spieren, stimuleert de vetverbranding en is heerlijk ontspannend! Ook bieden ze yoga, Pilates, HIIT, workouts in de buitenlucht, food- en lifestyle coaching én in ieder seizoen een inspirerende challenge. In onze sfeervolle boutiques middenin de stad kun je even ontsnappen aan de alledaagse drukte en is er ruimte voor me-time!


Meer over BBB Health Boutique Den Haag ontdekken?

BBB Health Boutique Den Haag sportscholen

Gesloten08:30 - 14:30

Frederikstraat 12C, Den Haag

Bekijk meer:sportscholen

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Sport

adv.