Zo word je – ondanks de hitte – toch fris en uitgerust wakker

Aangeboden door Onze partners 20 juli 2018

Voor veel mensen is de zomer niet de beste periode voor een goede nachtrust; het is warm, het beddengoed wordt klam en je komt moe en bezweet je bed uit. Terwijl je juist in de warme zomermaanden fris en uitgerust wakker wilt worden!

Bij Auping Plaza vind je alles wat je nodig hebt om heerlijk te slapen in de warme zomermaanden. Denk aan ventilerende matrassen (met wasbare tijken), bijpassende hoofdkussens voor optimaal ligcomfort, luchtige zomerdekbedden en frisse dekbedovertrekken.
En deze zomer krijg je ook nog eens 15% voordeel op het gehele Auping assortiment!

Auping bed met supervoordeel

Altijd al je zinnen gezet op een echt Auping bed? Grijp dan nu je kans! Want je profiteert van nog meer voordeel als je tijdens de SummerSale een Auping Essential koopt. Deze Auping klassieker koop je nu met €287,- voordeel, bovenop de SummerSale-korting van 15 procent.

Welkom!

Dus: Maak jouw slaapkamer klaar voor de zomer en profiteer van 15% voordeel op het gehele assortiment! Het complete Auping assortiment vind je bij Auping Plaza. Hier ben je van maandag tot en met zaterdag, welkom voor advies op maat. Een kopje koffie (of een koel glaasje water…) staat voor je klaar!

adv.