Zo scoor jij de beste startershypotheek

Aangeboden door Tettero & Wetters Makelaars 9 juli 2018

Dat het één groot gekkenhuis is op de huidige woningmarkt dat weten we al. Wat veel mensen echter niet weten is dat je het jezelf een stuk makkelijker kan maken! Ben Wetters van Makelaarskantoor Tettero & Wetters en Onno Andriesen van Raadgevend Bureau Mr. A.J. Andriesen gaven ons dé insidetip waarop jij  de beste startershypotheek krijgt.

Je gaat voor het eerst een huis kopen in Den Haag en je bent op zoek naar een leuke starterswoning. Binnen een mum van tijd heb je het huis van je dromen gevonden, alleen hoe krijg je die benodigde hypotheek?

Wél of geen hypotheekadviseur?

Ga je een huis kopen? Dan is het afsluiten van een hypotheek ingewikkeld genoeg. Denk aan de hypotheekrente maximaal 30 jaar aftrekbaar, de bijleenregeling, bestaande kapitaalverzekeringen, het overgangsregime van 1.1.2013 en nog veel meer zaken waar je tegen aan loopt. Het advies van een hypotheekadviseur is daarom noodzakelijk. Een veel gemaakte fout is dat mensen hun hypotheek achteraf rond proberen te krijgen. Dit zou je eigenlijk vooraf moeten regelen en wij kennen een hypotheekadviseur die dit voor een leuk prijsje voor je kan regelen.

Advies van de hypotheekadviseur

Onno Andriesen is al 40 jaar werkzaam als hypotheekadviseur maar is ook jurist. Dus goed in staat de contractuele zaken te beoordelen. Hij doet zaken met ca. 30 banken, verzekeraars en andere financiële instellingen. ”Het valt op dat veel starters moeite hebben met een huis kopen. En dan vooral in verband met de financiering. Voor starters die op zoek zijn naar een woning met de beste startershypotheek heb ik een passende oplossing bedacht: het startersarrangement.”

Onno - rechtsboven
Onno – rechtsboven

Speciaal starters arrangement

Tegen gereduceerd tarief (€1.750) worden starters door Onno begeleid. Deze prijs is all inclusive, dus geen extra toeslagen voor het afsluiten van verzekeringen. Ook het regelen van een starterslening, voor starters die het huis van hun dromen niet regulier bij de bank kunnen financieren, valt onder de service. Is alles geregeld? Dan heb je nog recht op nazorg. Slechts wanneer er sprake is van een compleet nieuwe situatie worden weer nieuwe tarief afspraken gemaakt.

Gratis adviesgesprek en werkwijze

Het beginstadium van het adviestraject is vrijblijvend en kosteloos. Daarna betalen starters €1.750. Voor doorstromers, zelfstandigen en directeuren is het iets meer. De werkwijze is als volgt: na het intakegesprek ontvang je een rapportage van verschillende mogelijkheden op het gebied van rente-aanbod of bindend aanbod van verschillende banken. Dat bespreken jullie samen en als jullie de beste startershypotheek hebt gevonden gaat Onno aan de slag voor de NWWI-taxatie en de verzorging van de bankgarantie. Vervolgens krijg je advies over verschillende verzekeringen en is er contact met de notaris. Nazorg zit ook inbegrepen in het tarief.

Als jij de beste startershypotheek wilt hebben ben je bij Onno aan het goede adres. En dat staat zo vast als een huis 😉

Tettero & Wetters Makelaars

makelaars

Vandaag gesloten

Zeestraat 40, Den Haag

Bekijk meer:makelaars

adv.