Yoga in een hotcabine van 50 graden, wij gingen sporten bij bbb Health Boutique

Aangeboden door BBB Health Boutique Den Haag 5 juni 2018

Wil je echt iets nieuws? Een workout op maat in een hotcabine bij een boutique? Dan hebben wij een goede tip voor je: bbb Health Boutique. In de hippe damessportschool kun je echt even tijd voor jezelf nemen én een sportlesje duurt maar 30 minuten!

Bij bbb Health Boutique aan de Frederikstraat worden verschillende sportlessen gegeven zoals bodyshape, bootcamp en yoga in een warmtecabine. Aangezien wij even tot rust wilden komen, zijn wij voor die laatste les gegaan.

Boutique

Bij de health boutique zijn alleen dames welkom. Bij binnenkomst worden we gelijk vriendelijk ontvangen door de instructrice. Al snel blijkt dat dit een hele persoonlijk sportschool is, want de dames (coaches) die er les geven kennen alle namen van de leden.

Nadat we ons hebben omgekleed krijgen we uitleg over de warmte cabines. We krijgen onder andere te horen dat sporten in warmte goed is voor de doorbloeding, het stimuleert de vetverbranding én je hebt na het sporten geen spierpijn! Heel fijn.

Yoga

In de cabine’s worden verschillende lessen gegeven zoals de pittige workout Hot Hiit waarbij je cardio en kracht traint. Wij komen vandaag voor de rustgevende les: Hot yoga.

De cabine wordt ingesteld op 50 graden en we beginnen met ademhalingsoefeningen waardoor we al snel heel relaxt zijn. Vervolgens gaan we aan de slag met yogahoudingen zoals de downward dog en de plank. Door de cabine krijg je al snel het gevoel lekker in je eigen wereld te zitten, je merkt weinig meer van de omgeving en bent echt alleen bezig met je eigen lichaam. Na een half uur moeten we dan ook even acclimatiseren, het voelt als een soort wakker worden.

In de cabine was het dus maar liefst 50 graden, maar te warm was het niet. We hebben zelfs niet veel gezweet. Na de les en een lekkere douche zijn we weer klaar voor de werkdag.

bbb Health Boutiqe, hotcabine yoga
bbb Health Boutiqe, hotcabine yoga

Een beetje achtergrond

Bbb staat voor Inner Beauty, body workouts en lifestyle balance. Zoals hierboven staat beschreven zijn er meerdere sportlessen in de cabines en daarnaast zijn er ook kleine groepstrainingen in de zaal. En naast sportlessen krijg je hier ook persoonlijk voedingsadvies en een lifestyle coach helpt je jouw leven in balans te krijgen.

Daarbij zijn er lessen voor vrouwen in alle fasen van hun leven. Als je zwanger bent kun je namelijk ook gewoon meedoen, dan wordt de temperatuur in de cabine wat lager gezet en ook zijn er babylessen waarbij de deelnemers hun kindjes mee mogen nemen, die gaan niet in de cabine hoor 😉



Deze bijdrage wordt je aangeboden door BBB Health Boutique Den Haag. Meer over BBB Health Boutique Den Haag ontdekken?

BBB Health Boutique Den Haag

sportscholen

Nu gesloten08:00 - 12:30 |16:30 - 21:00

Frederikstraat 12C, Den Haag

Bekijk meer:sportscholen

adv.