Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yes! Moeke op Scheveningen opent in maart (en ze zoeken medewerkers)

Aangeboden door Moeke 14 februari 2020

Wij kunnen echt niet wáchten tot het voorjaar. Niet alleen vanwege het zonnetje maar ook omdat Moeke dan officieel open gaat op Scheveningen! Het oergezellige grand café brengt haar huiskamersfeer naar onze boulevard met een super lekkere kaart, een bar waar je uitgebreid kan borrelen en een waanzinnig terras met uitzicht op de pier en het reuzenrad.

‘Ik zit even bij Moeke’ hoor je vaak in bijvoorbeeld Enschede of Breda, waar het grand café enorm populair is. Het is er altijd gezellig en iedereen is er welkom, niet voor niets is het een groot succes in de vijf steden waar Moeke al gevestigd is.

Thuis

Want de naam zegt het eigenlijk al, als je er komt ben je gewoon thuis. Om een drankje te doen of te lunchen, een hapje te eten en erna te blijven hangen aan de bar. Met of zonder kinderen, voor wie er altijd leuke spelletjes en lekkernijen zijn.

Op dit moment is Moeke keihard bezig om het grand café helemaal klaar te maken voor de opening. Moeke is wel van de slogans: en in dit geval ‘houdt Moeke de boulevaart erin’.

Spectaculair uitzicht

Wij namen alvast een kijkje, en we kunnen verklappen dat het één van de grootste grand cafés van Scheveningen gaat worden met een uitzicht waar je U tegen zegt. Het reuzenrad van Scheveningen en de pier zijn het decor dat je krijgt vanachter de enorme ramen die reiken tot het plafond. Leuk!

Tekst gaat verder onder de foto

Moeke heeft haar voeten vast in het zand gezet! Foto: Moeke

Moeke zoekt ‘kroost’

Wat Moeke van oudsher zo fijn maakt, is hoe je er behandeld wordt: als haar kroost. De gasten, maar ook de medewerkers worden goed behandeld. Slim, want blije collega’s zorgen voor blije gasten. Goed nieuws: Moeke is op zoek naar ‘kroost’! Oftewel, ze is op zoek naar medewerkers.

Warm onthaal

En niet zomaar medewerkers: bij Moeke ben je ‘Baas in de horeca’. Of je nou bedieningsmedewerker, barman of kok bent, jij bent de baas over jouw werk.

Werken bij Moeke betekent dat je warm wordt onthaald, een uitgebreide horeca training krijgt (van een barista cursus tot managementtraining)) en deel gaat uitmaken van een gloednieuw team. Klinkt goed toch?

Wij kunnen in elk geval niet wachten om aan te schuiven 😉

Restaurant-Bar Moeke op Scheveningen zoekt medewerkers

Moeke opent bijna haar deuren! En ze zoeken medewerkers, van floormanager tot kok tot bedieningsmede...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Moeke. Meer over Moeke ontdekken?

Moeke restaurants en horeca

Strandweg 155, Scheveningen

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.