Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Woningzoekers opgelet! Hier in hartje Den Haag zijn nog 25 huurappartementen beschikbaar

Aangeboden door Q Makelaars 5 september 2020

De gloednieuwe en duurzame appartementen aan de Paviljoensgracht gaan als warme broodjes over de toonbank. Woningzoekers moeten er dus snel bij zijn, want van de 60 huurappartementen zijn er nog 25 over.

Huren in hartje Den Haag doe je aan de Paviljoensgracht al vanaf €842,-. Het wooncomplex in een voormalig kantoorpand is hartstikke populair, want er zitten al veel tevreden huurders in. “Van de kersverse huurders horen we alleen maar positieve verhalen. Ze zijn vooral blij dat alles nieuw is, en dat ze het direct konden betrekken. Ook merken ze nu al dat ze veel kosten besparen doordat alles ‘all electric’ en gasloos is”, vertelt Michel Bol van verhuurder Q Makelaars Groep.

Alles elektrisch

Want: je bespaart behoorlijk op je maandelijkse woonlasten als je geen gas gebruikt. Alles wat je nodig hebt zit al in de appartementen, van de vloer (een PVC-vloer met vloerverwarming!) tot de keuken en badkamer.

Tekst gaat verder onder de foto’s 

Foto: Q Makalaars
Het uitzicht vanaf het dakterras is fantastisch! Foto: Q Makelaars
Foto: Q Makelaars
Foto: Q makelaars
Foto: Q Makelaars
Foto: Q Makelaars
Foto: Q Makelaars
Foto: Q Makelaars
Foto: Q Makelaars
Foto: Q Makelaars

De appartementen van het project Paviljoensgracht zitten op de etages twee tot en met vijf. 

Gezamenlijk dakterras

Ook heb je keuze in woningtype, indeling en ligging van een appartement. En, hoe chill: een megagroot gezamenlijk dakterras! “Tijdens de hittegolf van een paar weken geleden is die veelvuldig gebruikt”, vertelt Michel. “Het verfrissende briesje bracht verkoeling, en mensen genieten enorm van het uitzicht.”

Het project bestaat uit 30 x 2-kamer appartementen, 29 x 1-kamer appartementen en een uniek 3 kamer appartement met een heerlijk dakterras van maar liefst 12 vierkante meter.

Inschrijven

Inschrijven en bezichtigen kan nog, maar het mag duidelijk zijn: wacht niet te lang :).


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Q Makelaars. Meer over Q Makelaars ontdekken?

Q Makelaars makelaars

GeopendHele dag

Bekijk meer:makelaars

adv.