Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wonen tussen het groen, dichtbij de stad en het strand: deze nieuwbouwwijk heeft het allemaal

Aangeboden door ABB Bouwgroep 13 september 2019

Ben je op huizenjacht? Bij nieuwbouwproject Haags Buiten voelt het alsof je midden in de natuur woont, maar toch zit je in de stad. Daarbij zijn de woningen duurzaam, zijn er veel speelvoorzieningen voor kinderen en is er veel parkeergelegenheid. Kortom: hier kun je met het hele gezin jaren woonplezier hebben. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Zie je het al voor je? Na een lange werkdag fiets je naar huis. De boomrijke lanen verwelkomen je met open armen. Eenmaal binnen drink je een wijntje in de grote woonkeuken of op het waterterras. De kinderen kunnen onbezorgd spelen in de parkjes met wandelpaden en groene speelvoorzieningen. Klinkt geweldig toch?

Energie neutraal

Ook binnen is het ‘groen’. Bijna alle woningen van Haags Buiten zijn energie neutraal dus goed voor het milieu. Dit merk je ook in je portemonnee 😉

Alles om de hoek

Woon je in Haags Buiten? Dan heb je alle voorzieningen binnen handbereik. Zin om te winkelen? Binnen vijf minuten ben je bij winkelcentrum Hogeveld of bij de Leyweg. Zin om lekker uit te waaien? Een kwartiertje fietsen en je bent op het strand van Kijkduin. Houd je van sporten? Dan zit je hier ook goed. Haags Buiten bevindt zich op loopafstand van onder andere de Hockey Club Wateringseveld, Haagse Voetbalvereniging, S.V.H., Sportcentrum De Schilp en diverse sportscholen.

Woningtype

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar waaronder de waterwoning en het herenhuis. Wat houden ze in? Gaan we je vertellen. De waterwoning zegt het al. Dit is een zeer ruime twee-onder-een-kapwoning gelegen aan het water (met waterterras!) en een parkeerplaats onder de carport. Het is de ideale woning als je thuis werkt of graag een eigen praktijkruimte aan huis zou willen hebben. Deze woningen hebben een grote daktuin van maar liefst 60 m2 en één of twee parkeerplaatsen in de garage. Alle woningen zijn zeer ruim en geheel naar eigen smaak in te richten.

Ben je enthousiast geworden? Snappen we. Bekijk de website van Haags Buiten voor meer informatie of neem gelijk contact op via de oranje button!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door ABB Bouwgroep. Meer over ABB Bouwgroep ontdekken?

ABB Bouwgroep

Molendijk 160, Sliedrecht

adv.