Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Babette’s slaapkamer kreeg een make-over: ‘alsof ik in de catalogus van IKEA sta’

Aangeboden door IKEA Delft 5 november 2019

Het is de droom van veel mensen: je oude slaapkamer wordt vervangen voor een splinternieuwe die zó uit een catalogus kan komen. Voor Babette uit Leiden, Gerneline uit Zoetermeer en Renske uit Delft werd deze droom waarheid: zij wonnen een nieuwe slaapkamer van IKEA Delft. Wij laten het resultaat zien!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Renske: ‘Mijn vaders slaapkamer was één grote frustratie’

Renkse deed niet mee aan de winactie voor zichzelf, maar voor haar vader Peter. “Er stond alleen een bed en een kast in zijn kamer, that’s it. De hele slaapkamer was één grote frustratie. Ik had nooit verwacht dat ik zou winnen, dus mijn vader wist van niks. Toen werd ik ineens gebeld. Mijn vader moest wel even wennen aan het idee van een nieuwe kamer, maar het is geweldig uitgepakt. Het is nog veel mooier geworden dan ik had verwacht.” Ook Peter is in zijn nopjes met het resultaat: “Het is nu een echte slaapkamer, bij mij was het gewoon een slaaphok.” Bekijk hieronder het (bizarre!) verschil.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door IKEA Delft. Meer over IKEA Delft ontdekken?

IKEA Delft

Olof Palmestraat 1, Delft

Gerneline: ‘Mijn kamer is nu zó veel slimmer ingericht’

De dochter van Gerneline slaapt bij haar op de kamer. Dat zorgt ervoor dat ze standaard bergruimte tekort komt. “Ik heb veel geprobeerd, maar wist niet waar ik alles moest laten. Daarom besloot ik mee te doen met de winactie. Toen ik werd gebeld dat ik had gewonnen, was ik helemaal in shock. Het team van IKEA is een week bezig geweest om mijn kamer in te richten. Het resultaat is mooier dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik heb véél meer bergruimte doordat de kamer superslim is ingericht. Het is echt een slaapkamer, maar ik kan er wel alles in kwijt. Ook fijn: er is een leuk bedje mét gordijntje waar mijn dochter kan slapen. Ze vindt het helemaal geweldig!”

Babette: ‘Alsof ik in de catalogus van IKEA stond’

Babette gaat samenwonen en heeft een nieuwe baan: veel veranderingen in één keer. Daarom verlangt ze naar een plek waar zij en haar vriend tot rust kunnen komen. “Ik zag de rode slaapkamer in de nieuwe catalogus van IKEA Delft en dacht: dit wil ik. Mijn kamer was wit en kaal, deze kamer had een heel warme uitstraling.” Tot haar stomme verbazing won ze. Tijdens de verbouwing was haar kamer een week lang verboden terrein. “Op vrijdag mocht ik eindelijk kijken en het was zó gaaf. Alsof ik in de catalogus van IKEA stond. De kamer straalt rust uit doordat alles op elkaar is afgestemd. Ik vind het prachtig!” Het eindresultaat bekijk je hieronder:

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.