Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

VET! Je kunt een compleet nieuwe slaapkamer winnen van IKEA en dit is hoe

Aangeboden door IKEA Delft 6 september 2019

Heb jij de nieuwe catalogus van IKEA op je deurmat gekregen? Dan heb je ook de nieuwe slaapkamers gezien. Mooi zijn ze hè? Wij hebben geweldig nieuws voor je: IKEA Delft geeft drie splinternieuwe slaapkamers weg!

In de nieuwe IKEA Catalogus tips om je slaapkamer slimmer in te richten. Word jij he-le-maal niet goed van die rondslingerende kleren van je kinderen? Dan is de RAST ladekast je nieuwe vriend. Word je bij het krieken van de dag wakker door het licht? Of heb jij geen wekker nodig door je lichtdoorlatende gordijnen? Probeer dan eens de FYRTUR rolgordijnen. Als je een bonk stress bent, kun je geweldig ontspannen in de DUNVIK boxspringcombinatie met daarop een ergonomisch kussen.

Deel jouw slaapkamerfrustratie en maak kans

De producten die we hierboven noemen zijn allemaal onderdeel van één van de drie slaapkamers die IKEA Delft weggeeft. Om kans te maken op een nieuwe slaapkamer, is IKEA Delft op zoek naar jouw slaapkamerfrustratie. Komt één van de bovenstaande dingen je gevaarlijk bekend voor of heb je een heel ander probleem? Doe mee aan de winactie en wie weet staat het team van IKEA Delft binnenkort bij jou op de stoep.

Dit zijn de drie slaapkamers waar je uit kunt kiezen:

Zo doe je mee

Meedoen kan tot en met 22 september 2019. Je kunt je opgeven door het aanmeldformulier op de website van IKEA Delft in te vullen en te mailen naar [email protected]. Ga je binnenkort naar IKEA Delft, meld je dan gelijk aan. Dit doe je op de IKEA Family afdeling naast het restaurant.

Dit gaat er gebeuren als je wint

Met een beetje mazzel staat het team van IKEA Delft in de week van 14 t/m 18 oktober bij jou op de stoep. Ze verven je muren, leggen een nieuwe vloer, hangen schilderijtjes op en zetten ook nog eens alle meubels in elkaar. Klinkt als een droom! Meedoen kan ook via de onderstaande oranje button.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door IKEA Delft. Meer over IKEA Delft ontdekken?

IKEA Delft

Olof Palmestraat 1, Delft

adv.