Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van groen balkon tot nieuwe vloer: deze Haagse interieurwinkel levert én legt het gratis

Aangeboden door Zurel Interieur 14 mei 2020

De laatste tijd (lees: coronatijd) krijgen we steeds meer zin om ons huis op te leuken. Dat krijg je als je er zoveel zit:) Dus we zijn blij dat we interieurwinkel Zurel aan de Goeverneurlaan hebben ontdekt. We zijn vooral fan van hun kunststof grasmatten voor op het balkon en de waanzinnige vloeren, die ze gewoon gratis voor je leggen.

Soms ontdek je zo’n winkel in Den Haag die precies heeft wat je zoekt, en nog voor een zacht prijsje ook. Zo’n winkel is Zurel, die al vanaf 1993 bestaat. Hadden we dat maar eerder geweten!

Ervaren stoffeerders

Want dan waren we al veel eerder naar de Goeverneurlaan gegaan om onze vloer aan te schaffen. De keuze is er namelijk ruim: van laminaat tot parket en van tapijt tot vinyl van alleen maar topmerken.

En het mooie is dat ze het voor je nop bij je thuis brengen én leggen. Normaal gesproken ben je daar honderden euro’s aan kwijt, maar Zurel’s ervaren stoffeerders doen het gewoon voor nop. Hoe fijn is dat?

Grasmat

“De laatste tijd is onze klandizie enorm toegenomen”, vertelt eigenaar Celal Zurel. “Mensen zitten meer thuis en hebben eindelijk tijd de boel op te knappen.” Vooral de grasmatten voor op het balkon of in de tuin zijn mateloos populair vanwege het mooie weer.

Zo’n grastapijt fleurt je balkon of (stenen) tuin enorm op. Je rolt hem uit en tada: je hebt je eigen groene domeintje gecreëerd. Voor een grasmat van vier meter betaal je maar tientjes. En heeft het geregend? Geen paniek! Celal: “Na een uurtje is de mat gewoon weer droog.” Dat is wel een verschil met echt gras..

Tekst gaat verder onder de foto’s

We zijn van de grasmatten, die nu lekker afgeprijsd zijn:)
Vinyl, parket, tapijt..Zurel heeft alle soorten vloeren van goede merken
De winkel aan de Goeverneurlaan
Het grastapijt voor in je tuin of balkon. Lijkt toch net echt of niet? Foto: Zurel

Foto’s: indebuurt Den Haag

Afgeprijsd

Ben je het zat om tegen je versleten tapijt aan te kijken? Of wil je meer groen op je balkon?  Neem eens een kijkje op de website om te zien wat Celal allemaal heeft. Want naast alle soorten vloeren hebben ze ook gave verlichting en meubilair. Tip: de grasmatten zijn momenteel afgeprijsd:)


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Zurel Interieur. Meer over Zurel Interieur ontdekken?

Zurel Interieur woonwinkels

Gesloten09:00 - 18:00

Governeurlaan 495, Den Haag

Bekijk meer:woonwinkels

adv.