Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tof! Dit label verkoopt wasbare mondkapjes met (en zonder) printjes

Aangeboden door Haydon Brett 19 juni 2020

Sinds 1 juni is het dragen van een mondkapje in het OV verplicht in Nederland. Je kunt natuurlijk een klinisch wit exemplaar aanschaffen (saai!), maar nu het mondkapje here to stay is, kun je óók een tof exemplaar kopen dat er daadwerkelijk leuk uitziet. Wij tippen mondkapjeslabel Haydon Brett.

“In mijn omgeving hoorde ik lange tijd dat mensen zeiden: ‘Mondkapjes dragen? Hier? Dat gaat nooit gebeuren.’ In landen als België, Duitsland, Spanje en Italië was het dragen van een mondkapje al wel gangbaar, waardoor ik toch het gevoel had dat het er ook in Nederland aan zat te komen”, vertelt oprichter Sem Bosveld.

Van hippe print tot basic black

De ondernemer nam zo’n twee maanden geleden contact op met een zakenrelatie uit Thailand die mondkapjes kon produceren. “We zijn snel van start gegaan met de productie. Sinds de persconferentie op 6 mei loopt het storm”, aldus Sem. De mondkapjes van zijn label Haydon Brett zijn verkrijgbaar in diverse prints: van pantermotief tot ruitjespatroon. Als je dan tóch een mondkapje moet dragen, kun je er maar beter een kiezen die nog leuk staat ook!

Lees verder onder de foto’s 

Foto: Haydon Brett
Foto: Haydon Brett

Duurzaam en effectief

De mondkapjes van Haydon Brett zien er tof uit, maar zijn bovendien ook duurzaam én voorzien van PM2.5 filter. “Wij adviseren om het filter na veertien dagen te vervangen, om de werking te blijven garanderen”, aldus Sem. In de webshop van Haydon Brett kun je de filters ook bijkopen in sets van minimaal twee.

Nog een groot voordeel van de Haydon Brett-mondkapjes: ze zijn een stuk beter voor het milieu dan wegwerpmondkapjes. De kapjes zijn wasbaar en kun je dus onbeperkt hergebruiken.

Hier shop je ze

Ook zo’n modieus, herbruikbaar mondkapje van Haydon Brett kopen? Dat kan via de webshop. Goed om te weten: iedere twee weken komen er nieuwe prints bij. De mondkapjes zijn te bestellen per stuk (€11,95, inclusief filter) en in pakketjes van drie of vijf stuks. Koop je er meer dan één, dan krijg je bovendien korting.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Haydon Brett. Meer over Haydon Brett ontdekken?

Haydon Brett winkelen

GeopendHele dag

Bekijk meer:winkelen

adv.