Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Toe aan een break? Dit fitness en spa resort midden in Den Haag voelt als vakantie

Aangeboden door Caesar – Fitness + Spa Resort 3 juli 2020

Het prachtige pand van Caesar Fitness + Spa Resort, aan de Mauritskade in Den Haag, kennen we allemaal. Maar wat weinigen weten is dat de binnenkant bijna nog mooier en luxueuzer is dan de buitenkant. Het high end resort, midden in de stad, heeft een uitgebreide wellness met betoverend zwembad, de nieuwste fitness faciliteiten en supergave groepslessen. Tel daarbij op de zee van ruimte en de altijd gezellige sfeer en je weet: hier ga je terugkomen. Het liefst elke dag.

Heb je wel eens een dagje doorgebracht bij Caesar Fitness + Spa Resort? Zo niet, dan heb je echt wat gemist. Want wat niet iedereen weet is dat dit more is then a gym, het is een resort van 5000 vierkante meter waar inspanning en ontspanning moeiteloos samen gaan. En dat mídden in Den Haag, vlakbij het centrum. Ook als je geen zin hebt om te sporten vermaak je je hier wel, je hebt er namelijk álles wat een luxueus fitness en wellness resort te bieden heeft. Maar wat maakt dit resort nou anders?

Oase van rust

Een voorbeeld: het zwembad is het eerste overdekte zwembad van Nederland (het voormalige Mauritskadebad). In 1883 is het gebouwd, en hoewel omgetoverd tot superluxe bassin zijn alle originele Romeinse ornamenten bewaard gebleven. Zwemmen in een betoverend mooi bad tussen de pilaren maakt baantjes trekken nét wat leuker 🙂

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto’s: Caesar Fitness + Spa Resort

Ook de Body and Mind Studio is het vermelden waard. De keuzes aan yoga- en pilateslessen zijn enorm, en staan bekend om de fijne en professionele begeleiding. Eigenlijk kom je al tot rust als je de grote studio inloopt. Het enige dat jij nog hoeft te doen is je matje uitrollen en meegaan in the flow.

En wil je volledig tot jezelf komen in één van de vele sauna’s, Turks stoombad of whirlpool? Ga je gang. Kun je geen oppas voor de kinderen vinden, dan vermaakt de Kidsclub binnenkort jouw kroost. Hoe gemakkelijk!

Weer open

“Onze klanten zijn superblij dat we 1 juli weer open zijn gegaan”, vertelt manager van Caesar Fitness + Spa Resort Frank de Bock. Wat hem vooral opvalt zijn de enthousiaste reacties op de aanpassingen in het resort, die het inspannen en ontspannen nog veiliger maken. Daarnaast was het resort altijd al voorzien van een high-tech luchtbehandelingsinstallatie.

“Bij dit systeem wordt er continue verse buitenlucht naar binnen gehaald en de aanwezige lucht wordt naar buiten afgevoerd. Je ademt hier dus alleen verse en schone lucht in”, vertelt Frank.

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: Caesar Fitness + Spa Resort

Mini-vakantie

Bij Caesar Fitness + Spa Resort beland je bijna letterlijk in een warm bad. “We zijn hier één grote familie en het overgrote deel van de leden zijn al jaren lid. Dit komt voornamelijk door de persoonlijke benadering en de vele mogelijkheden die we bieden”, aldus Frank.

Vooral met de vele afgeblazen vakanties is dit high end resort een cadeautje aan jezelf. Frank: “Je bent hier op een mini-vakantie. Dat mogen de mensen zichzelf best gunnen.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Caesar – Fitness + Spa Resort. Meer over Caesar – Fitness + Spa Resort ontdekken?

Caesar – Fitness + Spa Resort sportscholen

Geopend07:00 - 23:00

Mauritskade 10, Den Haag

Bekijk meer:sportscholen

adv.